Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hacki

kolo12x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież napisał że będzie grał na jednym na wspomagaczu a na drugim nie, nie dostaniesz bana na koncie jeśli nie używasz na nim czita. Więc spokojnie.

Opublikowano

Nie wiem czy to jest prawda ale zacytuję kolegę.

Dokladnie tak jak wilczek mowi nie ma banow na ip ale na powiazane konta owszem!
Czyli jesli grales na nub acc a potem zalogowales sie na swoje gowne konto gdzie masz
preme i kupe innych dodatkow mozesz dostac takze bana !

Z jego wypowiedzi wynika, że są bany na konta powiązane. Możesz dostać, jest takie zagrożenie ;f

@Down, chyba, że tak :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie wiem jak teraz jest ale kiedyś można było mieć na jednym koncie g1 kilka kont do WR wtedy jak dostajesz na jedno bana to automatycznie banują się wszystkie. Jeśli logujesz się na nexon innymi loginami to nie masz się o co martwić.

Opublikowano

Nie wiem czy to jest prawda ale zacytuję kolegę.

Z jego wypowiedzi wynika, że są bany na konta powiązane. Możesz dostać, jest takie zagrożenie ;f

@Down, chyba, że tak :P

Konta powiazane np. e-mailem przykładowo [email protected] i [email protected] lub na jednym (kiedyś było możliwe jak teraz nie wiem)

Moim zdaniem nie otrzymasz bana. Ja tyle lat grałem na hackach i nic. Graj spokojnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...