Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TekkitoGranie! ■ Gramy Razem Na Tekkit'cie! ■ No-Premium ■ Whitelist!

MrRiserM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam serdecznie do wspólnej gry!

Zagraj razem z nami na serwerze Tekkit no-premium ;3

Co wymagamy?

■ TeamSpeak3

■ Minimum 13 lat

■ Mikrofon

Wstęp na serwer kosztuje!
Sms - 3,96zł

Przelew - 5zł (niestety jest minimum)

Po jednorazowej wpłacie mamy pełen dostęp do serwera kiedy tylko chcemy na zawsze!

Jednakże przy niewłaściwym zachowaniu możemy dostać ban'a i nie pograc już sobie na serwerze.

Jak zacząć?
Napisz pod tematem podanie,

Jeżeli zostanie rozpatrzone Pozytywnie w prywatnej wiadomości otrzymasz numer sms i szczegóły.

Podanie piszemy spontanicznie, tak aby były tam zawarte wszystkie ważne informacje w formie opowiadania.

Nie zapomnij także dodać formy płatności!

Rekrutacja otwarta od Teraz!

Płatność tymczasowo zniesiona.

Opublikowano

Cześć mam na imię Patryk , lubię grać w minecraft'a szczególnie na paczkach modów takich jak Tekkit. Mam 13 lat i chętnie z wami bym pograł , ponieważ ostatnio mam dużo wolnego czasu ( Ferie !) , którego chciałbym poświęcić na dobrą zabawę. Także mam nadzieje , że mnie przyjmiecie i będziemy dobrze się bawić bo moim zdaniem właśnie o to chodzi w grach :)

//nieregulaminowa sygnatura - reflink
//BR3ND

Opublikowano

Siemka mam 14lat Pisalem podanie wczoraj ale chyba mi skasowalo all posty wiec pisze od nowa :D Mam 14 lat na imie Jakub gram w mc juz jakies 3 lata tekkita bardzo lubie :D i chcialbym z wami zagrac :D Bo liczy się zabawa lubię sie bawić różnymi maszyneriami posiadam mikro Ts'a jestem bardzo aktywny i interaktywny oraz twórczy :D

71436685879740346019.png

Opublikowano

ten sam wypadek co wczoraj ;p

mam 14 lat mam mutacje mam ts3 mikrofon/w minecrafta gram od 3 lat a w industriala od 1.7.3 wtedy były mody ic1 bc1

jestem towarzyski chętnie zawiązuję znajomości nie jestem sztywny i lubię dobrą zabawę i dobre towarzystwo

mam nadzieję iż będzie nam się miło grało

signature.png

Opublikowano

Witam! Mam na imię Grzegorz M. posiadam skype,ts3.Garam od początku wersji Alpha 1.0.15,A także od początku modów.Uwielbiam EE2,a takze industrial craft 2.Będę każdemu pożyczał itemki,będę przyjacielski,a także pomocny.Myślę,że między nami nie będzie konfliktów.

P.S. Mój skype to grzegorz8344

Opublikowano

Hejka :D Mi też coś skasowali posty ;/ Jestem jakub i też pisałem już do cb w sprawie serwera :D na skype wysłałem ci już zapro. Lubie grać w tekkita :D

Opublikowano

Nick: Cenny;

Imię: Michał;

Mikro/Skype/TS3: TAK;

Premium: TAK;

Znajomość Tekkita (od 1 do 10): 7/10. Po aktualizacji na 1.4.7 przyszło i odeszło kilka modów, zmian i aktualizacji, których dopiero się uczę. W każdym razie mody z 1.2.3 ogarniam w 95%;

Dlaczego ja?: Szukam jakiegoś porządnego serwera z modami bez lagów, na którym nie będzie żadnych "dzieci" utrudniających rozgrywkę. Jestem miły, kulturalny, pomocny i znam podstawy ortografii.

Podanie trochę inne od wszystkich i mam nadzieje, że się spodoba.

Opublikowano

Nick Hardkox

Imie Daniel

Wiek 15

Mikro tak skype tak i ts3

premium tak

znam te mody i wszystko gram na modach od początku ich istnienia w minecraft

cos o sobie jestem ogarniety nie mam lagow jeste miły lubie pomagać

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Michał, 18 mam mikro TS tez jest. Jak chce grac to chce jestem w stanie zaplacic te 5 zeta za DOBRE GRANIE

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

Nick Cichy69

Imie Jakub

Wiek 15

Kontakt : Skype, GG, TS3 ? :)

premium Niee ;/

Jestem nowy w tekkicie ale jako tako ogarniam i szukam ekipy do pogrania :)

Zainteresował mnie ten serwer ;)

Jeśli się dostane to piszcie na PW, a podam skype , gg czy co tam jeszcze chcecie ^^

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...