Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest translator

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łał! Nareszcie ktoś zrobił tłumaczenie questów,bo język blizzadra jest dosyć chaotyczny.Za znalezienie masz jak najbardziej "Lubie to".U mnie przetłumaczyć co poniektóre Q na 80lvl((3.3.5a)).Jedynym minusem jest tylko to,że nie wszystkie.

iiMuZ.png

Opublikowano

sorry sam bym dodal skan ale dopiero do domu wrocilem. questy nie wiem do jakiego lvl tlumaczy testowalem na kazdym dodatku i te poczatkowe tlumaczy

Age is just a number :)

Opublikowano

sorry sam bym dodal skan ale dopiero do domu wrocilem. questy nie wiem do jakiego lvl tlumaczy testowalem na kazdym dodatku i te poczatkowe tlumaczy

No początkowe tak - te z classica , ale Out i Norh już nie .

1377430129-U769346.png
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Na prywatnych serwach działa to normalnie ?

Płaczą dziś Polacy Śmieje Ukraina, że nasza piosenka wiochę? Przypomina Koko, chuj ci w oko wstyd przed całą

Jest Europą Wszyscy razem dupy Dajmy i tę piosenkę zaspiewajmy.

Opublikowano

Ja ogólnie próbowałem tego użyć na globie ale mi nie działał a na sunwellu do ok. 40 poziomu tłumaczył

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

• 1 rok później...
Opublikowano

witam wszystkich . zwracam sie z prosba o pomoc ,zainstalowalem translator z wyzej podanego linku zrobilem wszystko wg instrukcji ale nie dziala. tzn tlumaczy tylko itemy ale questow nie .

czy mogl by mi ktos pomoc?

z gory dziekuje :)

• 2 lata później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...