Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzały przez przeszkodę ?

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą is trafiał mnie przez te oto nie wiem jak to nazwać, cysterny ? SS zrobiłem chwile później, już zmieniał pozycje, byłem całkowicie zasłonięty tą cysterną jednak dostawałem obrażenia, strzały tak jakby przelatywały przez nie, gdy ja strzeliłem to strzał po prostu rozbił się o cysterne, co to miało byc ? Hack, bug czy uprzywilejowane rosyjskie czołgi które mogą strzelać przez przeszkody ?

shot007zd.jpg

Opublikowano

Problem w tym że działo miał uniesione a nie skierowane w dół, zresztą był jej zbyt blisko

Masz powtórke?

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie

W przeciwnej drużynie są dwa isy, nie widać czy to ten który stoi przed tobą to ten co do ciebie strzelił

76561198001815076.png
Opublikowano

W przeciwnej drużynie są dwa isy, nie widać czy to ten który stoi przed tobą to ten co do ciebie strzelił

Na minimapce jest pokazana ostatnia pozycja tego 2 isa, watpie zeby to byl on zwlaszcza ze po strzale pojawia sie czerwony znak skad byl oddany strzal,

Opublikowano

Na minimapce jest pokazana ostatnia pozycja tego 2 isa, watpie zeby to byl on zwlaszcza ze po strzale pojawia sie czerwony znak skad byl oddany strzal,

No to znalazł jakiś prześwit albo coś. Bez powtórki możemy tylko gdybać/

76561198001815076.png
Opublikowano

Tak tylko się wtrącę (sorry, że temat już do zamknięcia). Wg screena masz napisane, że wróg zniszczył ci prawą gąsienicę, a tak mogło być tylko w wypadku strzelenia przez prześwit między tylnią, a przednią osią cysterny; obecna pozycja ISa to potwierdza.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...