Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi premium 5 tieru albo 6 tieru

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie. Chciałbym was się zapytać jaki czoł premium polecacie 5 i 6 tieru czy na równe tiery wyrzuca czy mają dobre pancerze i wogule i jakie mają zarobki . PRosze o szybko odpowiedz ;)

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie. Chciałbym was się zapytać jaki czoł premium polecacie 5 i 6 tieru czy na równe tiery wyrzuca czy mają dobre pancerze i wogule i jakie mają zarobki . PRosze o szybko odpowiedz ;)

Średnie zarobki czołgów premium 5 tieru, po odliczeniu naprawy i pocisków, bez konta premium.

http://www.vbaddict.net/wot.php?do=statistics&tier=5&tanktype=0&nation=0&premium=2&fieldname=creditsn&team=0&battles=100&groupby=0

76561198001815076.png
Opublikowano

Z 5 tierów najbardziej polecam T-25.

Szybki i zwrotny med.Nieźle zarabia.

Wolno obracająca się wieża, traci sporo na zakrętach. Celne działo z dobrym rofem

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeżeli chodzi o VI tiery, to zdecydowanie mogę polecić Dicker Max`a, pod warunkiem, że potrafisz chociaz w niewielkim stopniu oszczędzać pociski. Grając tym TDkiem jak TDkiem, nie jak czołgiem ciężkim, świetna zabawa gwarantowana, a i kredyty lecą jak szalone.

Plusy:

+ Niezła mobilność

+ Niesamowite działo

+ Genialny kamuflaż

+ Przyzwoite losowania

+ Zasięg widzenia

Minusy:

- Kartonowy pancerz

- Drogie pociski (800 za pestke)

Ostatnio miałem bitwę w której ugrałem 67k kredytów/53k na czysto (na premium) co nie jest żadkim widokiem, bez premki zarobki wahają się od 15-30k. Dodatkowo mogę jeszcze polecić dosyłacz, lornetę i szybsze celowanie jako dodatkowe wyposażenie, jeżeli chodzi o załogę, to koniecznie kamuflaż. Styl gry to kampienie w krzakach, a potem pod koniec bitwy wykańczanie niedobitków w białych rękawicach :) Szczerze polecam i pozdrawiam!

Opublikowano

Polecam t-25 jest nawet szybki ale jak piali traci na zakrętach.Mam również churchil III ale nim prawie nim nie gram moim zdaniem jest za wolny i jak ktos cie zajedzie to jest masakra.

Ale wybierz według własnego uznania. ;)

Opublikowano

Ja polecam Churchill-a III . Niska prędkość wysoka penetracja , tanie pociski , średni pancerz BARDZO duże zarobki. Potrafię zarobić do 35 k na nim ! (Chodzi mi po odliczeniu kosztów pocisków oraz uszkodzeń).

logobigt.png

Opublikowano

Ja polecam Churchill-a III . Niska prędkość wysoka penetracja , tanie pociski , średni pancerz BARDZO duże zarobki. Potrafię zarobić do 35 k na nim ! (Chodzi mi po odliczeniu kosztów pocisków oraz uszkodzeń).

35k to nie jest bardzo dużo...

Na 5 tierach premium przy dobrej bitwie to norma.

Opublikowano

Hmm z premium można nim nawet 50 k dobić co do 5 tieru jest dużą sumą ._.

logobigt.png

Opublikowano

Z 6 osobiście polecam Pz IV Schmalturm ma naprawde fajne szybkie i celne działko (150 penetracji naprawde wystarcza) jakotako mobilny i przedewszystkim ma niezmiernie tanie pestki ( plus minus 100 za sztukę).

Opublikowano

Jeżeli chodzi o VI tiery, to zdecydowanie mogę polecić Dicker Max`a, pod warunkiem, że potrafisz chociaz w niewielkim stopniu oszczędzać pociski. Grając tym TDkiem jak TDkiem, nie jak czołgiem ciężkim, świetna zabawa gwarantowana, a i kredyty lecą jak szalone.

Plusy:

+ Niezła mobilność

+ Niesamowite działo

+ Genialny kamuflaż

+ Przyzwoite losowania

+ Zasięg widzenia

Minusy:

- Kartonowy pancerz

- Drogie pociski (800 za pestke)

Ostatnio miałem bitwę w której ugrałem 67k kredytów/53k na czysto (na premium) co nie jest żadkim widokiem, bez premki zarobki wahają się od 15-30k. Dodatkowo mogę jeszcze polecić dosyłacz, lornetę i szybsze celowanie jako dodatkowe wyposażenie, jeżeli chodzi o załogę, to koniecznie kamuflaż. Styl gry to kampienie w krzakach, a potem pod koniec bitwy wykańczanie niedobitków w białych rękawicach :) Szczerze polecam i pozdrawiam!

Dorzucę do tego,że bardzo mały wychył działa na boki i kapryśna armata często za zero albo nie przebija się.Losowanie na VII tier to jest koszmar bo już na VI nie jest wcale łatwo z tego względu,że nie ma pancerza ale ogólnie armata daje rade i dobrze schowany sporo może zrobić.Największą zaletą jest chyba kąt opuszczania lufy,który jest wprost niesamowity jak na niemieckiego TD.

Opublikowano

Możesz poczekać na aktualizacje 8.4 w której zostanie dodany sowiecki TD'ek szóstego tieru.Bedzie on kosztował 3200 golda.

Zobacz go sobie na serwerze testowym. Jeśli dobrze pamiętam to ma celną haubice śr uszkodzenia 500

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A będziesz się pier**lił kup sobie T34 na premce wyciągnąłem 175k kredek.

Jak ja bez premki po doliczeniu naprawy i pocisków 100k kredek wyciągnołem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...