Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Garen

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, który build lepszy na boty?

1. Tarcza Dorana > Buty Speeda > Buty Merkurego > Lodowy Młot > Atma > Plemienna zbroja

2. Tarcza Dorana > Buty Speeda > Plemienna Zbroja > Słoneczna Peleryna > Czarny Tasak > Epida Legionu

?? A może macie coś swojego? :D

'bedom' like ;< :P

Opublikowano

Ja używam ogołem (na ludzi )

buty-ostrze nieskończoności-Lodowy Młot-Krwio-banshee-widmo

W późniejszych etapach gry zamiast tarczy Dowolny itemek zalezy jacy przeciwnicy

Mała prezentacja

http://imageshack.us/f/51/beztytuuefe.png/

Jak widać na Screenie składałem już frozena ale niestety nie zdążyłem bo przeciwnicy się poddali ;P

tyle że bez tarczy ;P ( Solo TOP )

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Na początek long sword + 2 potki dla wzmonienia naszego OP early(runy, marki na AD) i bijesz z Q magiczną liczbę ponad 120-160, co jest masakrycznie dużo w early), potem składasz brutalizera i phage, buty merkury, kończysz BC, kończysz FM, potem sunfire cape, atma i na koniec mom, zamiast atmy i moma może być też np warmog i IE, build imho wykorzystujący w 100% bardzo mocne early Garena i dodające mu powera w Late.

Ogółem z brutalizerem,phage merkurami i jak się uda z ruby crystal masz bardzo dobre survi i spory dmg early/mid

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...