Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 'BF3 przestał działać' przy wczytywaniu na co-op i multi

Glatorian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500
Cofnięcie zmian: bcdedit /deletevalue increaseuserva

Opublikowano

Pobierz najnowsze sterowniki + net framework 3/5 + 4.0 + zaktualizuj pb

Opublikowano

Co to wgl daje? Bo wpisałem i nie pomogło.

Pozwala aplikacji na zużycie większej ilości zasobów (Ram). Do tego co napisał Robert zaktualizuj SP + DX11 oraz uaktualnienia windowsa.

Opublikowano

To coś da? Nic nie dało, pisze ze pliki sa aktualjne.

'' Z TEGO NIC NIE BĘDZIE LECZ POWSTANIE ! ''

Opublikowano

dołączam się do pytania też mam ten sam problem ,że gra nie chce mi się odpalić

error : 'BF3 przestał działać'

wczoraj mogłem normalnie grać jak up

3621780428.png

Opublikowano

Panel sterowania-->programy-->włącz lub wyłącz funkcje systemu windows--> odszukujesz bf3 i sprawdzasz czy są ptaszki w polach jeśli nie zaznaczasz i zapisujesz

Opublikowano

Panel sterowania-->programy-->włącz lub wyłącz funkcje systemu windows--> odszukujesz bf3 i sprawdzasz czy są ptaszki w polach jeśli nie zaznaczasz i zapisujesz

Sa tam tylko foldery, nei ma gier..

Opublikowano

Sa tam tylko foldery, nei ma gier..

No a czy ja mówię o grach.. dodaj do folderu bf3 musisz tam wszystko pozaznaczać i do przeglądarki jaką odpalasz

Opublikowano

No a czy ja mówię o grach.. dodaj do folderu bf3 musisz tam wszystko pozaznaczać i do przeglądarki jaką odpalasz

Nie wiem ajk to zrobic wiec zaznaczylem wszystko.

Opublikowano

@up

oo naprawde ..... tylko dziwne , że moi kumple mogą grać normalnie a jak proboje do nich dołączyć to nie działa , może mi to wytłumaczyć a co do komunikatu się zgodze .

3621780428.png

Opublikowano

Właśnie też tak mam chcę wejść na mój ulubiony serwer, gra tam 39/48 a ja nie mogę wbić lulz. Ale zapewne za 30 min bedzie git i wszyscy bendą mogli grać :D

1362320439a7.png

Opublikowano

też mam taką nadzieję :D a jak nie to biore maczete i lece do nich do siedziby i mowie JUŻ KURWA, DO ROBOTY !!!!

3621780428.png

Opublikowano

hehe, nie ma tak dobrze trzeba poczekać. Sam też już jestem dojść wkurwiony tą sytuacją że inni mogą sobie spokojnie grać a my kur.. czekać aż się wezmą do roboty -,-

1362320439a7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...