Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][V1.0] Spolszczone MCServerGUI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam dla was spolszczone MCServerGUI ( GUI serverowe Minecraft ), już teraz możesz go użyć do własnego servera i cieszyć się z polskich tekstów!

Obecna wersja spolszczenia: V1.0

Download: ( Jeśli link nie działa napiszcie mi na PW o zmianie linka lub pod spodem )

http://www.speedyshare.com/7nKEP/MCServerGUI-spolszczone-by-RexioMan.rar

SKAN:

skan.png

Program ma spolszczone większość tekstów! Niespolszczone zostały tylko komunikaty w konsoli typu [WARNING] i ustawianie kolorów. Program będzie aktualizowany i również postaram się go spolszczyć w 100% !

W razie błędów w spolszczeniu lub programie proszę pisać je na dole, a na pewno je poprawie.

Zalety tego programu:

- łatwy w obsłudze

- przejrzysty i czytelny

- możliwość skonfigurowania programu według własnych upodobań: kolorystyka, wielkość czcionki itd.

- możliwość tworzenia własnego harmonogramu zadań

- możliwośc przeglądania obecnych graczy na serverze

- szybkie włączenie i wyłączenie servera

- zapis świata w dowolnej chwili

- nie potrzeba starterów servera

- szybka możliwość zmiany CraftBukkit'a lub wersji Javy

- i wiele wiele więcej...

Wady tego programu:

- niespolszczone komunikaty konsoli

Ja tylko spolszczyłem ten program. Nie jest on stworzony przeze mnie, ale mogę go wam osobiście polecić.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

@up Plik warzy o wiele mniej :huh:

Nie wiem czy jest to normalne ale AVAVST skanuje mi pliki jakoś tak, że każdy rozmiar pliku sumuje i wychodzi więcej niż plik w całości, kiedy robiłem jeszcze pliki serverowe, które ważą ok. 25mb to AVAST pokazywał 130mb, ale mogę Ci gwarantować że plik nie ma wirusów i jest w pełni bezpieczny!

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...