Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

teledyski

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym rozpocząć dyskusję nt. Teledysków.

Z tego co widzę, w tych wszystkich komercyjnych piosenkach upadają wszelkie wartości. Teledysk opiera się tylko na kilku pół nagich kobietach. Ok fajnie czasami poogladac, ale teraz wszystkie takie są. Gdzie jakikolwiek przekaz?

Co Wy o tym myślicie? W piosence Could be one jest fajny teledysk z ciekawym przekazem, ale jest to jeden z niewielu wyjątków...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Muszę się z Tobą zgodzić.

Zaraz może zostanę przez kogoś pojechana za moje podejście, ale okropnie denerwuje mnie nagość w teledyskach (i nie tylko w sumie). To przykre, że robi się z facetów bezmózgie zombie, które tylko ślini się na widok półnagiej laski (i odwrotnie, kobiet też to dotyczy). Tylko niech mi nikt nie zarzuca, że zazdroszczę. Jestem na to po prostu bardzo cięta. Chodzi mi o takie produkcje, które opierają się na tym w niemal 100% i to jest ich jedyny "sens". Oczekuję, że w teledysku zostanie opowiedziana jakaś historia, przedstawiona sytuacja, miejsce, cokolwiek, co mniej lub bardziej związane jest z treścią utworu. Właśnie takie produkcje jestem w stanie docenić. Wymaga to od twórcy większego wysiłku oczywiście, co jak widać bardzo boli skoro uciekają się do prymitywnych mechanizmów oddziaływania na człowieka.

#don't care

Opublikowano

Od wielu lat nie obejrzałem teledysku

Nawet jeśli włączę sobie coś na yt to zmieniam kartę

Do techno raczej teledysków nie ma, więc nie muszę się zbytnio martwić tym, że jakiś dj zaserwuje mi shitowski teledysk

s2c77Oa.png

Opublikowano

Wszystko zależy jaka "moda" na teledyski jest

Moim zdaniem ta moda się już kończy , większość teledysków jakie teraz się robi jest dosyć porządna.

Tą odmianę można zaobserwować np. W najnowszym Teledysku Robert'a M'a

Moda na gołe dupy się kończy moim zdaniem.Ja osobiście lubię oglądać teledyski ;)

Opublikowano

Teledyski przeważnie do takich popych i klubowych popierdółek są dziwne. Pólnagie laski, ledwo potrafiące tańczyć, ja na ich miejscu już darowałbym sobie robienie tego :D

Opublikowano

Słucham muzyki tylko dla dźwięku a nie dla przekazu, w końcu muzyka jest po to żeby się relaksować słuchając jej lub bawić się a nie rozważać głębokie przemyślenia jak mężczyzna w toalecie. Dla mnie wystarczy że teledysk ciekawie wygląda, nagość w nich mi nie przeszkadza(no chyba że tam nic nie ma poza tym).

Opublikowano

Osobiście jestem zażenowany tymi wszystkimi nowymi teledyskami które nie mają do pokazania nic więcej jak goliznę.

Prawda jest taka że tylko mało wartościowa muzyka potrzebuje dopełnienia seksem w teledyskach.

Wszystkie te słit gwiazdy popu, lejdi sragi itp. swoją karierę opierają na gołej dupie. Tak samo ta prymitywna chamka - Doda.

Kupiła sobie cycki na bazarze i teraz robi karierę bo wywija nimi na prawo i lewo.

Proszę bardzo, w tym teledysku możecie zobaczyć piękną kobietę która nie opiera swojej kariery na gołej dupie.

Jeżeli ktoś ma talent to eksponowanie swojego ciała jest zbędne, tak też jest w tym przypadku:

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...