Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to nie jest prezentacja serva chcialbym sie cos zapytac wiem ze to nie ten dzial ale nie wiem gdzie gu umiescic a wiec...

chdzi o to ze chce zalozyc serva pvp (tdm / ctf)

ale nie wiem...

1. Jakiego uzyc pluginy bo war jest super jest tam tdm i ctf ale nie mam klas a ja chce klasy moze battlenight no niewiem doradzie mi cos mozecie nawet napisac wszystkie jakie znacie pluginy ja motem juz sam o nich poczytam

2. Przydala by mi sie jakas arena prubowalem sam zbudowac ale jakos to marnie wyglada szukam fajne areny w google juz chyba 2 tygodnie i nic nie umiem znalesc jak by ktos znal linka do fajne epickiej areny to bym byl wdzieczny za podanie

3. bedzie to serwer tak do 40 slotow jaki paradziliscie by mi hosting zeby nie bylo tanio (chyba zaloze na Craftserve ale jescze nie wiem)

4. Zna ktos moze jakis plugin albo wie jak to zrobic zeby byly klasy normalne i kasy do graczy z kontem premium (VIP)

Z gury dzieki. Pozdrawiam Sewi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...