Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Propozycja] Black Market

ILoveVomitI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

czy nie mógłby na MPC wrócić dział "Black Market"?

Na forum jest mnóstwo zarejestrowanych osób i myślę, że jeżeli ktoś chciałby coś sprzedać to mógłby podzielić się tym tutaj... oczywiście jasne zasady-można by było robić tematy ale wszystkie te bez linków na allegro zostałyby usówane...by wszystko było bezpiecznie...

ehh.:)

Opublikowano

a co jeśli bym chciał ebaya? albo bym nie chciał bulić allegro? ;d

#nie - zaraz by kombinatorstwo wyszło

Regulamin globalny warto przeczytać.

Autorowi chodzi o to aby znieść ten fragment regulaminu i wprowadzić dział w którym by ten handel się odbywał.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jestem neutralny. Jeżeli wymyślono by jakieś konkretne zasady przeciwko oszustom to byłbym skłonny być na tak, ale to prawie nie możliwe. Było by cwaniactwo, ludzie by zakładali masę tematów, że zostali oszukani, poza tym nie wiem jak to wygląda prawnie. ;-)

Opublikowano

nie.
było takie coś, jedni cwaniakowali a inni płakali.
Na cholere to komu? jeśli ktoś chce coś sprzedać, ma od tego serwisy aukcyjne.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...