Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd tyle G?

igorski10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w temacie 4Story/4story- Serwery Prywatne/ Pochwalcie się postacią znalazłem scr postaci mieli po 10000 - 200..... Nie wiem skąd tyle ale tyle uzbierać?

Opublikowano

Może mieli konta stare z tamtego roku.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

• 2 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano

Widocznie musieli zarobić, niektórzy czasami siedzą całą nockę żeby zarobić trochę kasy na byle jakiej gierce.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Allegro... Sprzedają goldy na allegro.

Na allegro aktualnie nie sprzedają goldów. A co do zarobienia 10000g to wystarczy nabić kilka itemków +24 albo robić itemki pvp wbijać na +20-+22 i sprzedawać dużo osób które nie mają co robić z pieniędzmi gra w 4S i kupują codziennie po kilkaset kk i biją itemki a jeżeli jeszcze grają od początków 4S to mogą mieć spokojnie po 20000g i więcej.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Jak słusznie zauważyłeś jest to dział serwery prywatne, a ten temat o chwaleniu się eq założony był w czasach przed resetem kont na EG, a wtedy były bugi na gold, klonowanie eq, hacki na ulepszanie itp. Za byle gówno dostawałeś 100000g. Na szczęście to już przeszłość.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koleś się chwalił ze 200 g ma dziennie .. mam 35 i 19 łuka i mam marne 2 g i ani eq ani kasy a nie chce szczerze pakować w gre Hajsu na początek ;/

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...