Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon do 500zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a wiec chcialbym kupic telefon z androidem i dobrymi specyfikacjami. Pisac jaki polecacie

Opublikowano

Niestety allegro przechodzi chyba trudny czas od godzin wieczornych, ale :

- Xperia U (też trzeba poczekać, poszukać, standardowo 600zł)

- Z fartem można znaleźć używkę Galaxy Ace 2

Opublikowano

Up super to ten fon to nie jest . Mialem go i w porownaniu z htc desire z to jest nie wypal . A do 500 zl mozesz trafic na allegro nowa x10 ;p

Duzo osob pisze a wez tego i tamtego a gowno sie znaja i nigdy telefonu tam danego nie mieli w lapie ani z niego nie korzystali . Duzo jest spamerow xD

BUM

Opublikowano

Z używanych to neo v kupisz (nawet ja mam na sprzedaż :) ), a z nowych to Samsung galaxy mini 2 , galaxy pocket, poszukaj na allegro :)

1272247667773s.jpg

Opublikowano

Z używanych to neo v kupisz (nawet ja mam na sprzedaż :) ), a z nowych to Samsung galaxy mini 2 , galaxy pocket, poszukaj na allegro :)

Jaki Galaxy Mini 2 albo pocket (bój się Boga z tym fonem wgl.).

Xperia U używana będzie bardzo dobrym wyborem, może nie ma tak dobrej optymalizacji MALI-400 pod ten telefon, ale nie ma także powodów do narzekania - aktualnie chyba najtańsze sensowne rozwiązanie z dwujajowym prockiem.

Opublikowano

@up

Wiesz dobrze jak to jest z używanymi :-) Raz coś się spiepszy innym razem co innego...

Po co mu 2 rdzenie jak jednego w całości ,,nie wykorzysta''!

Bierz jednojajowce :-)

Htc Wildfire wystarczy?

image.png 

Opublikowano

@up

Wiesz dobrze jak to jest z używanymi :-) Raz coś się spiepszy innym razem co innego...

Po co mu 2 rdzenie jak jednego w całości ,,nie wykorzysta''!

Bierz jednojajowce :-)

Htc Wildfire wystarczy?

Nie wykorzysta teraz, to wykorzysta za rok. Jak widać po powyższym poście zamierza grać na owym smartphonie.

Nie wiem niestety jak to jest z używanymi - 60% mojego sprzętu to używki i jakoś większych problemów nigdy nie miałem.

A nowe telefony się nie psują ? -.- Wystarczy CZYTAĆ co się kupuje, bo właśnie niewiedza o obiekcie aukcji jest powodem nieporozumień.

Opublikowano

to raczej na telefonie za 500zl moge pomarzyc o jakiej kolwiek grze typu gta ?

Opublikowano

to raczej na telefonie za 500zl moge pomarzyc o jakiej kolwiek grze typu gta ?

Możesz pomarzyć.

A jak już taka gra podejdzie to będzie się ścinać.

W każdym razie, komfortowo nie pograsz na telefonach za 500zł.

Opublikowano

Możesz pomarzyć.

A jak już taka gra podejdzie to będzie się ścinać.

W każdym razie, komfortowo nie pograsz na telefonach za 500zł.

-.-

LWW, Neo V - na tych fonach wejdzie każda gra, nawet DeadZone na minimalnych ustawieniach pod O/C. GTA3 nawet na stocku chodzi.

Xperia U - ;]

Opublikowano

xperia U bedzie najlepszym wyborem, tylko bron boze z orange (poblokowany telefon, nie ma mozliwosci wrzucenia zadnego innego kernela zeby podkrecic procesor albo miec wieksza funkcjonalnosc).

Tyle, że w przypadku takiego telefonu przyda się to raczej entuzjastom, nie normalnym użytkownikom ;) :

http://allegro.pl/sony-xperia-u-st25i-bez-locka-24m-gw-i3030738572.html

Nie wiem czy to ruskiego transportu czy co, ale strasznie tani... podejrzany nawet

http://allegro.pl/sony-xperia-u-od-loombard-pl-i3000874070.html

http://allegro.pl/sony-xperia-u-gwarancja-gdansk-alfa-m9-i3029748036.html

http://allegro.pl/sony-xperia-u-warszawa-okazja-i3030432526.html

Opublikowano

To teraz mam lekki dylemat jaki telefon wybrac sony xperia u czy neo v ? (bo te są najwięcej razy polecane)

Opublikowano

To teraz mam lekki dylemat jaki telefon wybrac sony xperia u czy neo v ? (bo te są najwięcej razy polecane)

xperia u. Mogę sie mylić, ale neo v nie ma chyba 2 rdzeniowego procesora.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@UP A niby po co, skoro dałem mu linki do Xperii U niebrandowanych z orange bez zabezpieczeń przed odblokowywaniem BL ?

Za 900zł ma coś na tyle lepszego, aby dopłacać 400zł ?

@2UP Xperia Neo V nie ma 2 rdzeni, tylko 1 taktowany 1ghz ;).

Opublikowano

Kup se HTC Desire C i nie będziesz żałować że coś nie działa GTA 3 działa wyśmienicie bardzo polecam sam go mam ponad pół roku i chodzi tak samo jak bym go dopiero kupił ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...