Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PVP] [DEDYK] [24/7] PVP.WORLDCRAFT24.PL <--- Jedyny taki :D

Trupioblady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwerownia WorldCraft24 przedstawia nietypowy rodzaj serwera „PvP” – PvP.WorldCraft.24 !!!
24/7 !!!
188.40.70.74:20000
Co się robi na tym serwerze ? Dobre pytanie :P Na spawnie masz skrzynie z nielimitowaną ilością zbroji, mieczy oraz jedzonka ! Wychodzisz na strefę PVP bijesz się z innymi. Za zabicie każdego gracza dostajesz 50$. Za zabicie kilka razy pod rząd bez zgonu, nagroda za zabicie gracza zwiększa się. Po co Ci te pieniądze ? Za wirtualne pieniążki „$” możesz ulepszać zbroję oraz miecz, kupować diamenty oraz buteleczki z EXP'em. Jeżeli chcesz sprawdzić, ile masz pieniędzy, wpisujesz /money. Nawet, jak stracisz itemki, nie denerwuj się, masz skrzynię na spawnie z podstawowymi itemkami, a pieniędzy nie tracisz. Co jeżeli zabijesz gracza z fajnym EQ ? Możesz to EQ schować do skrzyni kresu, lub założyć na siebie i zabijać każdego, kto stanie Ci na drodze. Uwaga, na serwerze są także bardzo dobrze ukryte skrzynie z itemkami, które możesz brać raz na 24 godzin, wystarczy ich poszukać :P , ale uważaj, wokół nich mogą być pułapki.

Ten serwer jest jedynym tak dobrym serwerem tego typu !

Posiadamy także publiczny serwer TeamSpeak3,
IP: TS.WORLDCRAFT24.PL !!!

Chcesz kupić Vip-a, SuperVip-a lub Unban-a ? Zapraszamy na stronę http://sklep.worldcraft24.pl/sklep - ostatni serwer - 3 od góry :P

Informacje

TYP: "PvP"

Sloty: 80
IP: 188.40.70.74:20000
PvP: TAK
Premium: Nie
BialaLista: Nie

Nasza strona internetowa: http://worldcraft24.pl/phpbb/index.php

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Ale tego co ja napisałem czy tego w reklamie ? :D

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Ale tego co ja napisałem czy tego w reklamie ? :D

Oczywiście, że twój xD Ten z odpowiedzi został zgłoszony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...