Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] kolorowa bron/ mod

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do tego że za to jest ban to też zawsze były zdania podzielone, jeden moderator banował, inny miał na to wyjebane, więc do tego też trzeba podchodzić z dystansem

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wszystko się da.

Ostatnio nawet zrobiłem skin na makarova :D

http://www.mpcforum.pl/topic/842218-skin-makarov-champion-snake-mod/#entry6206419

ale to do RU a mogl bys zrobic calusienka zlota giete ?

co do tego że za to jest ban to też zawsze były zdania podzielone, jeden moderator banował, inny miał na to wyjebane, więc do tego też trzeba podchodzić z dystansem

ok a czy to sprawdzaja jak do tego dochodza?

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Raczej nie dają banów za to, bo to nam nie daje przewagi nad innym graczem, a mogą się dowiedzieć tylko jak im dasz screena.

Opublikowano

Raczej nie dają banów za to, bo to nam nie daje przewagi nad innym graczem, a mogą się dowiedzieć tylko jak im dasz screena.

wlasnie tak podejzewalem ze po SS bo to nie moze byc wykryte nic nie daje.. a jak robi sie kolorowa bron jest jakakis tutek?

Opublikowano

oo kurcze.. to ja na downloadzie juz skonczylem swoja prace :D moze PBA bedzie taki mily i mi przerobi giete na zlota :D

@Edit ale dziekuje za tuta

Opublikowano

Hmmm...chyba nie nadarmo pisałem tematy w modyfikacjach xD :

http://www.mpcforum.pl/topic/496318-tut-jak-uywa-modw-aby-nie-zarwa-bana/

Tutaj podobny tut do adiego tworzyłem, tyle że ssy zdechły ;/ :

http://www.mpcforum.pl/topic/587723-tut-jak-zrobi-texture-moda-na-bro/

Ogólnie nigdy nie było za skiny bana, jedynie za modyfikacje modeli więc..tutaj możecie mieć całego EQ wymienione textury i tak wam nic nexon nie zrobi, no chyba że sami się wsypiecie wszelakimi ss'ami takie tam..

Opublikowano

Ogólnie nigdy nie było za skiny bana, jedynie za modyfikacje modeli więc..tutaj możecie mieć całego EQ wymienione textury i tak wam nic nexon nie zrobi, no chyba że sami się wsypiecie wszelakimi ss'ami takie tam..

były jakieś pojedyncze przypadki gdzie dostali bana bo nagrali np filmik, a nie napisali odwołania

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...