Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry

TraV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam gry MMORPG , MMO 3d, MMO 2d

Grałem w: Metin2,Shayia,Last Chaos.Rappelz,Lol

Szukam gry podobnej do wyrzej wymienionej ;)

- Powinna być po polsku,

- Nie musi być to polska gra tylko żeby było spolszczenie,

- Powinna być w klimatach jak metin,shayia itp. czyli miecze zbroje ;p Bez broni strzaleckich.

O i może to być gra podobna do Diablo 2. ( byle nie Diablo 3 , Tibia [i gry podobne do niej] Patch of Exile ).

Nie wymieniać: Runes of Magic,WOT,Wow,No Stale,Wizard 101 bo w nei grałem i mi się nie podobają ;P

Po prostu chcem zagrać z bratem w jakąś gre żeby była fajna i się nie nudziała. Może być nawet przez LAN xD

No i powinna być fajna :)

Opublikowano

Szukam gry podobnej do wyrzej wymienionej

^^ Z tego co ja widzę "wyrzej" wymienionych gier jest kilka.

- Powinna być po polsku,

- Nie musi być to polska gra tylko żeby było spolszczenie,

Yyyy...

Metin ma bronie strzeleckie (archer)....

Świetnie, za to bym Ci walnął w ryja "Patch" of Exile....

Po prostu chcem zagrać z bratem w jakąś gre żeby była fajna i się nie nudziała. Może być nawet przez LAN xD

No i powinna być fajna :)

... Ze składaniem prostych zdań też widzę problem :)

Na początek proponuje Ci zagrać w bardzo fajną i wciągającą grę jaką jest nauka pisowni języka polskiego, najlepiej w szkole :)

Top:

Allods Online

Wizdrdry Online

C9 online

Vindictus

Lineage 2

Wg mnie te są najlepsze, podkreślone gry to te, które mi się nie nudzą i często do nich wracam :) A tak poza tym Wizardry online to dość specyficzna gra :) Trudna i zawsze jest ta świadomość, że jak się padnie, to czasami można już w ogóle nie wstać (permanentna śmierć, ale niestety twórcy zrąbali tą myśl item shopem, w którym jest przedmiot który nawet po tej śmierci ożywi twoją postać).

Opublikowano

^^ Z tego co ja widzę "wyrzej" wymienionych gier jest kilka.

Yyyy...

Metin ma bronie strzeleckie (archer).... Chodził o o bronie palne ;p

Świetnie, za to bym Ci walnął w ryja "Patch" of Exile.... Niby racja :P

... Ze składaniem prostych zdań też widzę problem :)

Na początek proponuje Ci zagrać w bardzo fajną i wciągającą grę jaką jest nauka pisowni języka polskiego, najlepiej w szkole :)

Top:

Allods Online

Wizdrdry Online

C9 online Nie jest po polsku. Grałem w nią. W sumie świetna ale pvp dobija. Gra 9/10. Pvp 0/10

Vindictus

Lineage 2 No z tego co wiem to Lineage 2 też nie jest po polsku...

Wg mnie te są najlepsze, podkreślone gry to te, które mi się nie nudzą i często do nich wracam :) A tak poza tym Wizardry online to dość specyficzna gra :) Trudna i zawsze jest ta świadomość, że jak się padnie, to czasami można już w ogóle nie wstać (permanentna śmierć, ale niestety twórcy zrąbali tą myśl item shopem, w którym jest przedmiot który nawet po tej śmierci ożywi twoją postać).

Cabal online Nie jest po POLSKU !

Opublikowano

DOTA 2, Smite, 4Story ;)

DOTA 2 podobna do LOL więc jak dla mnie lipa.

Smite Z tego co widzielm co nie po polsku.

Opublikowano

Ahh... A ty wszystko na poważnie... Co jak co ale robić błędy w nazwach własnych to już jest poniżej jakiejkolwiek krytyki

Sprawdź sobie 4story, stworzył gameforge (metin2), jest po polsku, nie ma broni palnej, są zbroje miecze itd.

Co do Lineage 2 powinieneś wiedzieć że ma wyjść polska wersja jak juz nie wyszła, nie wiem nie orientuje się. Wg mnie w c9 pvp jest właśnie bardzo dobre, a reszta monotonna i nudna, ale co kto lubi.

Pisane przez telefon komórkowy.

Opublikowano

Ja tam bym grał w C9 jakby było po Pl. Bo umiem ang. ale słabo. A fajnei się tam expi a jak doszłem do pvp to skończyłęm grać xD

A 4Story mi sie nie podoba bo gra się tam dziwnymi postaciami. xD Jakimiś miśkami ;d Jak bajka wygląda ;P

Opublikowano

A kim grałeś ;P Ja gram/grałem (jak złożę nowy komputer to wracam do tej gry) Wardenem 44 lvl i druga postać warden 39 (ten pod pvp), ale z powodu bardzo słabego sprzętu postanowiłem poczekać aż złożę nowy. :P

Hmm

Guild Wars masz po polsku, ale to musisz kupić.

Age of Conan

Z tych lepszych po polsku to jest zaledwie pięć, z czego żadna Ci się nie podoba ;/ Ja bym się przyzwyczajał do gier w języku angielskim ;P Bo póki co nie zapowiada się żeby wyszło coś nowego po pl (prócz lineage 2).

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...