Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać to konto?

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloooo xD Mam pytanie ponieważ raz się zamieniłem na konto w lolu z kolegą zaufanym no i spoko zamienilismy sie ja mu dalem konto w minecraft a on mi w lolu , wszystko pieknie . Lol mi sie znudzil potem i napisal do mnie ze mozemy sie odmienic . Podalem mu haslo on mi haslo a tu jeb podal mi falszywe haslo , zablokowal mnie na gg itd . I teraz stracilem i Lola i Mc . Teraz kilka pytan . Macie jakies ciekawe pomysly na odzyskanie tego konta ? :) Ps. jesli uda mi sie odzyskac to konto jakims z waszych sposobow to moge oddac takie konto premium kupione na allegro za 15zl , nie da sie na nim zmieniac skina (jest juz skin jakis ) ale premium jest . Z gory dzieki

?????

Opublikowano

Spróbuj wznieść w nim litość. Zrób nowy numer gg i napisz taką litanię, żeby czytał z 5 min.. że Ty mu zaufałeś, że myślałeś że dobrzy kumple jesteście. Że nie chodzi Ci o konto ale o sam fakt, że zostałeś oszukany przez kogoś takiego jak on. ITD

Opublikowano

Jak na moje to nie odzyskasz konta... dlaczego? Wymieniłeś się dobrowolnie, podałeś passy swojemu koledze mimo, że nie musiałeś. Nikomu nie udowodnisz, że to była umówiona zamiana, chyba, że są to polskie serwery i masz na to dowód. :)

Opublikowano

Jest wymiana, ale straciłeś z własnej winy/głupoty za przeproszeniem.

Opublikowano

Napisz mi na GG swoje dane, które mu podałeś (chodzi głównie o ID, Twoje imię, nick, itd - hasła nie chcę) oraz dodaj jakiś screen i jego numer GG. Spróbuję Ci odzyskać to hasło moimi sposobami. Jeżeli się nie uda to spróbuj go zaprosić na rozmowę na skype czy coś i powoli wszystko wyjaśnić.

Opublikowano

Jak straciłes konto w minecraft wejdz na strone minecraft.net wejdz w okno logowania .wkliknij przpomnij haslo .wpisz swój email i wbij na poczte . To musi byc email na którym stoi konto

Opublikowano

Jeżeli to kolega w realu to powiedz mu, że do wieczora ma ci passy wysłać albo ma po japie proste. Napisz do supportu LoLa i przedstaw dowody i wszystko na 5 % może ci podają hasło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...