Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Keyyloger

ZeTeEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zacznę od tego iż nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale, jeżeli popełniłem błąd przepraszam z góry i proszę o przeniesienie tematu. Mianowicie szukam keyylogera lecz takiego który ;; hmm jakby to napisać, coś w tym stylu, że ja wysyłam go załóżmy koledze, on go odpala, myśląc że to np: jakaś muzyka czy coś w tym stylu. Oczywiście u niego nic się nie wyświetla, odpala itp.. a u mnie np: w okienku jakimś lub coś w tym stylu przychodzą wszystkie wpisane jego hasła na klawiaturze. Tak wiem, że trochę dziwnie to wygląda ale większość z was na pewno zrozumie o co mi chodzi i pomoże mi. Liczę na was

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Kradzież cudzych haseł to przestępstwo. A złodziej musi wiedzieć jak się kradnie - czyż nie mam racji?

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Nikt ci takiej rzeczy nie da za darmo to raz dwa na tym forum się tego nie podaje .. A 3 tak jak napisał @UP chcesz iść siedzieć nie ma sprawy .. Za takie coś możesz siedzieć .. To jest kradzież a za to jest artykuł .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...