Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft i mojang

konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej a czy jak mam email jako nick a gram na piracie jako konrad 573 to jak kupie giftcoda to wogule będzie można zmeinić na nick : konrad573 ale premuim ^^

PS: neiumie mkupićgift coda z minecraft.net na alegro łatwiej !!

Mam 14 lat. date uradzenia: 03 maj 1998.

Opublikowano

ale czy będee mół tkai mieć jaki maiłem na minecraft.net konrad573 ?!?! i czy takei same haslo ?!?! co mailem teraz mam jako email i gram na piracie jako konrad573

Opublikowano

Jeżeli rejestrowałeś się na minecraft.net pod tym nickiem to musisz emigrować swoje konto na Mojang.com.

W ustawieniach na minecraft.net będzie dostępna opcja "migrate" (czy jakoś tak) o ile dobrze pamiętam.

67qtMtN.png

Opublikowano

za migrowane ? :D mam minecraft i mojang jednoczesnie jak będe kupywał minecraft to na mojang nie na minecraft.netGotwoe prze migrowano :D mam nick jako email.Eh jak sie kupuje gift code jakeis rady ?!?.

Opublikowano

kup na minecraft.net może drożej ale lepiej dmuchać na zimne .. na tej stronie masz 100% gwarancji a na allegro...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Wiem ale próbowałem se kupićale coś niewyszło ze przelewem WTF bo trzeba wyslac pieniądze do poznania ulicca kancerska .. niewyszło mi 4 razy z mamą

Opublikowano

Nieda się nigdy nei kupie gdy wysyła mprzelew z Kredyt bank to odrzucone bo nei prawidlowy adress a użyłem Bank browser sam wyppelnil dane automatycznie i nacisnołem wyslij."Przelew odrzucony nie prawidłowe dane" zakażdym razem prosze o pomoc dostane załamania!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...