Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Jail/Prison][1.4.7][24/H][NP/P] World4Craft

mateuszp120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

280b0dff71bd2.png

Mam dla Was nowy serwer World4Craft.

Na samym początku gry dowiadujesz się, że jesteś więźniem pracujących na potrzeby kraju.

Z racji tego, że jesteś świeżo skazany to na początek otrzymujesz dość proste zadanie : kopanie drewna i kamienia ( Sektor A )

Potem, kiedy już zbierzesz wystarczającą ilość pieniędzy, możesz wykupić przejście do następnego sektoru, gdzie surowce są lepiej płatne.

Każdy następny sektor przybliża ciebie do wyjścia na wolność. !

Z pamiętnika więźnia #10353

"...Zostałem strącony z wojskowego helikoptera w to miejsce. Trafiłem do więzienia. Na miejscu nie dostałem nawet dodatkowego ubrania roboczego. Miałem iść tak jak tam trafiłem. Z tablic informacyjnych dowiedziałem się, że muszę przejść przez paręnaście sektorów, aby w wyjść na wolność. Praca na rzecz Państwa to coś co naprawdę nie lubiłem. Inne tablice informacyjne rysowały mi delikatnie plan całego budynku. Tutaj mogę odnaleźć swoją cele, tam mogę dostać swój przydział jedzenia... Nie podobało mi się to miejsce! Mus to mus. Poszedłem do pierwszego sektora, gdzie miałem możliwość kopania. Magiczna brama blokowała mi przejście dalej. (...) Zrobiłem kilof i poszedłem kopać swoje pierwsze surowce. (...) Po paru dniach czuję, że każdy kolejny wykopany przeze mnie blok przybliża mnie do wolności. WOLNOŚCI PRZYBYWAM ! (...) Jestem aktualnie w nowej celi kupionej za zarobione pieniądze ze sprzedaży gliny i szkła. Ludzie nie traktują mnie już za skazańca, lecz za równego sobie. Zaczęło mi się tu podobać. Mamy wspólny cel. Przetrwać i wydostać się na wolność !"
Z pamiętnika więźnia #14027

"...Od dłuższego czasu, zostały dodane różnego typu gry. Teraz nie jest to już to samo więzienie, teraz są areny PaintBall, jak i Areny Spleef gdzie za czynny udział, dostajemy ciekawe nagrody. Sama zabawa to już coś super, gdyż zawsze było tu nudno i nie było co robić, całymi dniami kopanie i wydobywanie surowców mi się znudziło, dodanie tych aren jak i innych nowości, mnie uszczęśliwiły. Raz podsłuchałem strażnika i niebawem będziemy mogli zakładać swój własny gang.

IP Serwera : s125.csrv.pl:24411

Ilość Slotów : 20

Dużo zabawy jak i miłej gry, Ogarnięta Administracja, Pluginy robione od podstaw, nowa Mapa, i wiele więcej wejdz i się przekonaj.

Czekamy właśnie na CIEBIE !

bez reklam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...