Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto czy nie warto?

kamilsiwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już się pytałeś o to w innym temacie.

Cena jest normalna, ale jak dla mnie nie warto.

Handel kontami narusza regulamin xbox live, więc po Co za grę wartą 20 zł ryzykować banem ?

Zaoszczędzenie 7zł kogoś nie zbawi, a będzie spał spokojnie.

Jednak jak ktoś chce oszczędzać na czym tylko moze no to cena powinna mu pasować.

Opublikowano

Handel kontami jest nielegalne a skąd wiadomo że zostało sprzedane.

A jeżeli punkty zostały doładowane legalnie??

Punkty nie mają tu prawie nic do rzeczy.

Jeśli tylko kilka osób kupi to ryzyko bana jest minimalne, ale jeśli kupiłoby to więcej osób to już prawdopodobieństwo otrzymania bana jest duże.

Microsoft na tym punkcie jest bardzo uczulony.

Po za tym, jeśli sprzedający jest chamem to zawsze może napisać do microsoftu o tym że te osoby kupiły konta i ich zbanują, a kasy te osoby spowrotem nie otrzymają.

Opublikowano

ale na koncie można zmieniać licencje co 4 miesiące więc żeby 4 osoby użyły konta potrzeba roku więc raczej nikt nie dostanie bana

Jak dla mnie jest to nieprawdopodobne żeby dostać bana za takie coś

card.png
Opublikowano

ale na koncie można zmieniać licencje co 4 miesiące więc żeby 4 osoby użyły konta potrzeba roku więc raczej nikt nie dostanie bana

Jak dla mnie jest to nieprawdopodobne żeby dostać bana za takie coś

Jak już pisałem, skoro kupi to niewielka ilość osób to ryzyko bana jest mniejsze, ale zawsze jest.

Niezależnie ile osób kupi, ty naruszasz warunki korzystania z xbox live i zawsze musisz się liczyć z tym że twoja konsola zostanie zbanowana.

Microsoft strasznie nie lubi jak ktoś ich tak "okrada". Ostatnio M$ banuje praktycznie tylko za handel kontami z grami oraz kupowaniu MSP przez kradzione karty kredytowe itd.

Także, żeby potem płaczu nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...