Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Support ile trzeba czekać

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 6 dni temu zgłosiłem do Supportu Polskiego na oficjalnej stronie Lola Problem i do tej pory nie uzyskałem odpowiedzi :( wie ktoś ile czasu trzeba mniej więcej czekać ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Gówno prawda ..
Na głównej stronie supportu pisze: od 1 dnia - 1 roku ..
Ja już na odpowiedz do 1 ticketa czekam 3 miesiace..

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

haha kocham ten kraj Angielski support odpisał po 30 minutach a na Polski jeszcze czekam

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Jak up :) Zawsze pisałem do polskiego po 2 tygodniach odpisywali jakiś wzór nawet nie czytając mojej wiadomości, potem kolejne emaile wyjaśniające. W sumie ze 3 tygodnie na skontaktowanie się. Coś mnie tknęło i napisałem do angielskiego i po 2 godzinach miałem odpowiedź NORMALNĄ, nie wzór... całkowity czas 3 godziny i było po sprawie.

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

mam tylko nadzieje ze mi pomogą

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...