Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dragonica

Xezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram w dragonice, narazie 9lvl thief ale niezbyt ogarniam :(

Szukam kogoś, kto by mi wytłumaczył co i jak.

1.Nie wiem kogo wybrac na 20 lvl assasina czy jestera, po nabiciu wyzszego lvl grałbym raczej pvp.

2.Jak sie zdobywa te punkty w shop-ie(nie te za realną kasę tylko te którymi sie kupuje w zakładce "Mix board")?

3.Czy opłaca się kupowac itemy w shop-ie(czy lepsze są normalne) ?

Z góry dzięki za odpowiedż :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli aktualne to pomoge,bo trochę się znam
1.
Assasin Zalety"
Dobry dmg i rzeczy typu niewidzialność.Chory dmg ze sztyletów (z przyłożenia na wymaksowanym,moby na hita)
Jako ninja:Walec (sporo kosi i spowalnia,dobre na F7)dodatkowe skile jako ninja,oraz skill "doskok" który jest przydatny do PvP
Wady:
Mało skilli czysto do expa ,postać głównie pod PvP ,uchodzi za jedną z najlepszych.
Trzeba się nauczyć grać jako ninja
Harlequin:
Zalety
spory dmg,od groma skilli AoE ,wliczając harlequina to 3 skille do ucieczki;/uniku
chory dmg z Final Decision (AoE z jestera,puszczane we wszystkich,jako harelequin 61 wyciągam około 30k)
Sporo skilli na podbijanie.
Wady:dobry do PvP ale ninja lepszy (ten pierwszy często musi podejść) ale za pomocą moonwalka może łatwo zwiać nawet sprzed najpotężniejszych skilli (nietykalny)
p.S kocham skille taneczne

Mam obydwie postacie
Osobiście gram harlequinem,chociaż ninja jest wprost zaje*** do pvp (jeśli grasz chamsko,nazw nie pamiętam Wirkiem przewracasz,sztylety i to co wali tak łapami ze smokiem,ciągły stun)
Jako harlequin przewracasz z final decission i "wyciągasz z ziemi" smokiem (chory dmg) jako że jester ma tylko 3 skille atakujące ( z czego 1 niepotrzebny) to reszta ma chory dmg

Osobiście polece harlequinna,dobre PvP i easy exp
ninją jak dorwiesz party to spokojnie wyexpisz.
2.Nie wiem o czym mówisz (przerzuciłem się na serwer prywatny LavalonDR ,na zwykłym za dużo kasy zrzerają,tobie też radze)
3.W IS itemy są wizualne,czyli masz zwykłe,kupujesz wizuala i zakładasz "na zwykły"daje wygląd i czasami bonusy.

osobiście zapraszam na serwer LavalonDR dużo lepiej (a też specjalnie łatwo nie jest)
Jeśli pomogłem,to nie ma za co :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...