Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl czy warto?

szamus500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już zaczynać na PL to tylko Solar dużo ludzi małe ceny zawsze coś dla siebie znajdziesz ale trzeba poświęcać sporo czasu żeby do czegoś dojść :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Według mnie na dzień dzisiejszy nie ma sensu gry na Metin2.pl, przynajmniej dopóki nie ma połączenia serwerów. Teraz tam królują boty i allegro, chociaż inflacja nadal jest niska na Solarze w porównaniu do pierwszych serwerów. Jeśli masz chęci to oczywiście, że możesz grać, ale po tym co tam się działo przez ostatnie miesiące to ja już odpuściłem i przeszedłem na prywatne serwery (mówię o banach za nic, ciągłym ładowaniem w ItemShop, botami na yang, itd.). ;-)

Opublikowano

Akurat grałem na solarze przez ostatnie dwa dni a więc mogę się wypowiedzieć co nieco w temacie. Szczerze, polecam, jeśli masz chęci i stalowe nerwy to czemu nie, ceny niskie, ale z tego co widziałem sporo botów.

Ja osobiście grać więcej nie będę, PL nie dla mnie, żeby do czegokolwiek dość trzeba włożyć sporo potu i czasu, a nawet trochę kasy.

Opublikowano

Najlepiej grać na s25 ceny zbliżone do solara ludzi dosyć .Chociaż spoty częsciej wolne i lepiej się expi i tak połączą serwery więc raczej s 26 z s25 połączą ;p

Opublikowano

Warto, przystępne ceny i mało ludzi. Sam się zastanawiałem nad rozpoczęciem nowej gry na Solarze :P

Naprawdę warto !

P.S

Chociaż ci hackerzy ... ;D

732173tupac.png

Opublikowano

Jak masz dużą wypłate , jestes milionerem , okradłeś bank metin2 pl jest dla ciebie .

Moim zdaniem granie bez ekipy (tzn 3/5 osób minimum mija się z cele )

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli masz czas chęci do gry to jak najbardziej się opłaca grać, Ja osobiście zrezygnowałem z pl'a ale jak mówiłem jeśli tylko masz chęci i czas to wszystko osiągniesz.

sygnaturainvestytora.gif

Opublikowano

Jezeli masz duzo plnow do zainestowania to why not xD

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...