Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TD'ki niemieckie czy TD'ki rosyjskie ?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdeczni. Chcę się dowiedzieć które TD'ki wybrać,niemcy,rosyjskie. Rosyjskie miałem tylko mi brakowało kasy na E-100 wieć sprzedałem Su-152 i niewiem czy go od kupić czy iść w linie niemieckich TD'kuw . PRosze o odpowiedz

Opublikowano

Xanter nie pierdziel głupot Jpz E-100 jest bardzo dobry tylko trzeba umieć nim grać.

Jak już grałeś TD ZSRR, to dalej nimi graj.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Xanter nie pierdziel głupot Jpz E-100 jest bardzo dobry tylko trzeba umieć nim grać.

Jest tak bardzo dobry, że w 8.4 dostaje buffa, bo ludzie się skarzą że nim się grać nie da :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Dokończ drzewko rosyjskie i potem idź w niemieckie.

Niemieckie trudne do ogarnięcia.Poza tym zssr mają bardzo dobrą zwrotność oraz szybkość(10t).

Opublikowano

Co do tego się zgodzę z Flapem. Niemieckie są dobre, tylko ludzie muszą umieć nimi grać, a nie pchać się na pierwszą linie bo myślą że są niezniszczalni. JgPz E-100 jest bardzo dobry, bo cośtam odbija, a działo 180mm jak walnie, to nie ma co zbierać. Co do ZSRR, fajne działa, jednak mi bardziej do gustu przypadły USA, ze względu na pancerz i działa porównywalne.

Opublikowano

Co do tego się zgodzę z Flapem. Niemieckie są dobre, tylko ludzie muszą umieć nimi grać, a nie pchać się na pierwszą linie bo myślą że są niezniszczalni. JgPz E-100 jest bardzo dobry, bo cośtam odbija, a działo 180mm jak walnie, to nie ma co zbierać. Co do ZSRR, fajne działa, jednak mi bardziej do gustu przypadły USA, ze względu na pancerz i działa porównywalne.

Kiedyś działo e-100 było fajne, teraz to jest shit, niczym się nie wyróżnia z spośród innych dział td, no jedynie długim reloadem. Po za tym jest to największy gabarytowo td ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

Śmiem nawet twierdzić, że jest najlepszy :P

Ja bym się w stronę niemieckich skłaniał, ale jednak rozpocząłeś rosyjskie - teraz je skończ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...