Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurza mnie już mój net z neostrady . I mam do was pytanie jaki jest najlepszy internet bez przewodowy [ bez kabla ethernet chodzi mi o taki na router ... bo nie mam domowego telefonu ] . Najszybszy i nie będę mieć nigdy problemów z zasięgiem ...

Mieszkam w Krakowie ..

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jak kraków to na 100% nie netie i inne chujstwa bo źle an tym wyjdziesz.Poszukaj u lokalnych dostawców bo to oni tak na prawde mają dobre łacza a nie pingi z onetem po 40 jak to neostrada potrafi..

Opublikowano

Ja mieszkam blisko cb i mam z vectry 24mb(kablowka), czasami cos tam przerywa lub trza resetowac modem, i wlasnie dlatego bd bral z upc lub neostrady :) takze kablowke

Opublikowano

LTE osobiście go polecam od 2 miech go mam i ani razu mi nie rozłączyło neta nawet na 1sec

i jest tani

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

Nie chcę taniego neta z LTE ... bo jak wejde do lola to i z nim będę mieć 500-1000 pingu ...

Zastanawiam się na upc albo multimedia

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Bezprzewodowy typu LTE etc nie zapewnią Ci niskiego pingu.

TP i inne gówna odrzuć na starcie (infrastruktura przestarzała)

Ja mam UPC, pingi dobre ale z ich nowym routerem Thomsona jest porażka, Wifi wariuje, mam 60Mb a po wifi czasem 10 czasem 40.

Po kablu jest oki.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Mam kabel z internetii i jakoś bardzo nie narzekam, jedynie wiele do życzenia pozostawia telefoniczny support, wygadałem 4x 40 zł i dopiero za 4 razem pani była w miare obeznana w fachu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...