Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Za mało pamięci

Vs12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem gdy się zaloguje i tak pogram z 5-10 minut wywala mi gra i wyskakuje mi komunikat '' Za mało pamięci'' i tak cały czas czy da się temu jakoś zaradzić ?

Opublikowano

Mój komputer :MS Windows 8 64-bit Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz, 16,0GB RAM, Nvidia GeForce GTX 660

Wyskakuje po prostu "Za Mało Pamięci"

Opublikowano

"Za mało pamięci" nie ma szans wyskoczyć na Twoim sprzęcie, bez względu czy dotyczy RAM'u czy karty graficznej. Coś musiałoby zżerać Ci zasoby, zakładam, że jakiś wirus.

Masz problemy z jakimiś innymi grami/programami?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A spróbuj wyłączyć wszystko, co masz włączone, czyli gg, Skype, przeglądarke etc

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To jest komunikat systemu

Wirusa na pewno nie mam , z resztą gier nie mam problemów

Później sprawdzę opcje z skype ,gg...

Opublikowano

To nie jest wina twojego sprzętu tylko serwerów nfsw. Czasami mają problemy i są przeciążone.

Czytaj uważnie, potem odpowiadaj.

To jest komunikat systemu

Wirusa na pewno nie mam , z resztą gier nie mam problemów

Później sprawdzę opcje z skype ,gg...

A miałeś wcześniej taki problemy? Wiem że czasami gdy uruchomi się Word (edytor tekstu) to wyskakuje.

Przeczyść CCleaner'em i napisz czy pomogło.

Nie chcesz CC to Wise Registry Cleaner.

Nie pomoże?

Spróbuj uruchomić grę z GameBoster'em (ponieważ nie potrzebne procesy wyłącza) albo Raze Game Booster

Opublikowano

to nie wina skype ani gg , CCC nie pomaga , zostało sprawdzić game booster

GameBooster pozwala mi pograć troszkę dłużej.

Opublikowano

Słuchajcie u mnie występował podobny problem. Dokładnie jest to tak, że dawniej występował ten błąd w sytuacji gdy używając wall hacka odznaczymy go w miejscu gdzie samochód nie może wylądować,

czyli zacina sie w powietrzu migając ciągle, byćmoże to powoduje to, że NFS musi zabrać dużo pamięci na ciągłe przeładowywanie Świata NFS i dlatego taki bąd sie u mnie pojawiał bo mam mało RAMu.

Aktualnie gdy zdarzy mi się taki coś to pop prostu teleportuje się do jakiegoś pierwszego lepszego race'a i nie ma problemu (potrzeba conajmniej z 10 sekund żeby wystąpił błąd).

Jednak ostatnimi czasy miałem ten sam błąd z innego powodu. Nie mogę dokładnie określić ale na pewno nie jest to błąd dokłądnie zwązany z brakiem pamięci gdyż sprawdzałem później stan pamięci

i przy wystąpieniu błędu nie było nawet 70% użycia. Błąd występował gdy na SilverAngelu używałem wybranej kombinacju 5 modów :) Nie wiem czemu tak ale bez tej kombinacji używając innych modów

wszystko jest okej... Przy użyciu czekogolwiek innego nic się nie dzieje

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

to nie wina skype ani gg , CCC nie pomaga , zostało sprawdzić game booster

GameBooster pozwala mi pograć troszkę dłużej.

To się cieszę że pomogłem.

A mógłbyś zrobić SS tego błędy?

i jakiej rozdzielczości używasz? Spróbowałeś zmniejszyć?

Opublikowano

Już problem naprawiony temat jest do zamknięcia dzięki wszystkim którzy starali się pomóc, zrobiłem trzeciego re-instala i zmieniłem wersje językową na ENG teraz wszystko śmiga. Dziwne ze PL wersja jest winowajcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...