Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Postać do 975 RP

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam jakiejs dobrej postaci dobrze mi idzie xin zhao teemo olaf i ryze czyli szukam postaci z dość dobrym dmg i żeby nie był papierem zastanawiałem sie nad dariusem dravenem oraz ezrealem

Opublikowano

Draven i ez to papiery, adc, bierz Dariusa póki jeszcze go nie znerfili, Elise będzie dobra tylko że często banowana, Jayce też jest świetny.

Opublikowano

Na rankedy polecam ci Dravena, dobry ADC, duży DMG w każdej fazie gry, ale wymaga trochę ogarnięcia w łapaniu toporów ;), ulti na całą mape z niemałym DMG
Darius na rankedy słaby, chyba że wroga drużyna wybrała pierwsza jakiegoś solo topa, i nie jest on range ( Dariusa ścisnie prawie każdy ranged champion... ) na normale jak najbardziej polecam ;)
Ezrealem... nie wiem - chyba nie umiem grać :)

Opublikowano

Darius. Jeżeli dobrze Ci idzie z takimi postaciami jak Olag to polecam Darka. W zależlności jak go zrobisz, ale miej więcej troche hp, troche dmg i troche armoru ;)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...