Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie o wprowadzeniu dodatków do shotgunów ?

Gość Broken Angel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie jeśli do zwykłych broni są dodatki to czemu nie do shotgunów ?

Opublikowano

Rzeczywiście dziwne, że nie chcą na tym zarobić, ale mi to nie przeszkadza, większość graczy używa shotgunów jako drugą broń, więc tak jak pistoletów. A do nich też nie ma dodatków. Według mnie byłyby one niepotrzebne i narobiłoby się trochę bałaganu. A według was?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Po co ten temat?

Shotguny są wystarczająco silne i nie potrzeba do nich dodatków.

Właściwie są to bronie drugorzędne, więc nie przykłada się do tego dużej wagi, poza tym na większości serwów idzie załapać za nie bana...

Wyobrażasz sobie takiego kolesia z shotgunem, viperkami thunderboltem lufą precyzyjną i lunetą jakąś snajperską, co z dachu z 150m na hita zdejmuje ludzi?

Takie jest moje zdanie i jakby wprowadzili dodatki, to by musieli pierw znerfić wszystkie shotguny i by rozpieprzyli ładnie pisząc już tę grę do końca...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Po co ten temat?

Shotguny są wystarczająco silne i nie potrzeba do nich dodatków.

Właściwie są to bronie drugorzędne, więc nie przykłada się do tego dużej wagi, poza tym na większości serwów idzie załapać za nie bana...

Wyobrażasz sobie takiego kolesia z shotgunem, viperkami thunderboltem lufą precyzyjną i lunetą jakąś snajperską, co z dachu z 150m na hita zdejmuje ludzi?

Takie jest moje zdanie i jakby wprowadzili dodatki, to by musieli pierw znerfić wszystkie shotguny i by rozpieprzyli ładnie pisząc już tę grę do końca...

Radzę się puknąć tam gdzie u nas jest głowa nie wiem jak u ciebie ale chodziło mi głównie o odrzut i precyzje a nie o lunety ... bo tego na pewno by nie dodali

Opublikowano

To nie ma sensu. Będzie to samo co zrobili z głównymi broniami, po wprowadzeniu ulepszeń osłabili je i aby kosiły tak jak kiedyś trzeba kupić pełno dodatków a i tak możemy nie uzyskać tego co mieliśmy wcześniej.

Opublikowano

Radzę się puknąć tam gdzie u nas jest głowa nie wiem jak u ciebie ale chodziło mi głównie o odrzut i precyzje a nie o lunety ... bo tego na pewno by nie dodali

To radzę sprecyzować swoje zbędne posty, bo dodatkami tak jak napisałeś w temacie TAKIMI jak w broniach głównych, to dla mnie chodzi o takie same dodatki, a o moją anatomię się nie martw, bardziej się zastanawiam jak wyglądają takie ufoki jak ty...

Jak ci przeszkadza odrzut w shotgunie i to że broń, która z definicji ma napieprzać we wszystkie strony i robić rozpierdziel dookoła jest mało precyzyjna, to przepraszam bardzo, ale idź sobie pograć w minecrafta, bo widać że nie dorosłeś do gier typu bf.

@2x Down.

Aha, czyli luneta to nie jest dodatek.

Przepraszam, nie wiedziałem, że luneta czy celownik typu reddot to jest też shotgun, a nie dodatkowy przywilej.

Pytanie a dyskusja, tutaj granica się zaciera.

Jeżeli oczekujesz odpowiedzi, to musisz się liczyć też z tym, że będą odmienne opinie na ten temat i nie każdy będzie miał takie samo zdanie jak ty, więc dyskusja się wywinie prędzej, czy później.

Taki doświadczony pro użytkownik jak ty powinien o tym wiedzieć.

Możesz mi wytłumaczyć różnice pomiędzy precyzją, a celnością?

http://megaslownik.pl/slownik/synonimy_antonimy/2126,celny

Polecam lekturę tego.

Piszesz o odrzucie, powiedz mi jaki ma odrzut USAS 12 elite?

Aha, znowu nie sprecyzowałeś, że gówniany odrzut mają tylko najtańsze shotguny, powiem ci coś w tajemnicy (właśnie dlatego są najtańsze)

Poza tym radzę nie krzyczeć po użytkownikach tego forum, no nie ładnie a twój post zostanie zauważony tak, czy inaczej.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Radzę ci się puknąć. Zwiększenie celności?????? Bez jaj może niech shotguny mają celność L85A2????

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

PRZYPOMNĘ

TO NIE DYSKUSJA TO PYTANIE WIĘC PISZEMY CO MYŚLIMY OD DODATKACH NIE LUNETACH I WYCHODZIMY TEMATU NIE SPAMUJEMY ...

@UP NIE CELNOŚĆ A PRECYZJE I ODRZUT

Opublikowano

PRZYPOMNĘ

TO NIE DYSKUSJA TO PYTANIE WIĘC PISZEMY CO MYŚLIMY OD DODATKACH NIE LUNETACH I WYCHODZIMY TEMATU NIE SPAMUJEMY ...

PRECYZJA I ODRZUT to właśnie celność. Rusz głową.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

PRZYPOMNĘ

I z tej wypowiedzi wychodzi masło maślane -.- przecież jak dałeś zapytanie to chyba rzeczywiste,że z tematu musi wyjść dyskusja.

Poza tym temat bezsensowny z takimi pytaniami to na ea by bfplay4free,a nie tutaj przecież my i tak tutaj mamy gówno do gadania,bo przecież admini/developerzy od ea nas nie czytają czyż nie ? a no właśnie,więc co nam to da tutaj ? Nic.

I tak propo to nie ma sensu dawać dodatków do shotgunów i nic nie mam do shotgunów,ale wiele osób ich nie lubi i tylko wywalają takich ludzi bądź banują.I ogólnie wszystko w nich jest wporządku jak jest teraz.

Opublikowano

żeby dodai dodatki takie jakie u broni są to by musiei osabić shotguny pierw i POTEM wprowadzić dodatki które by zrobiy z nich abo OP abo do dupy by byy....

nie widzie jakoś shotgunów z dodatkami w tej grze jak i u pistoetów....

ni pisz mi że to nie temat do dyskusji bo przeczysz sam sobie....-,-

sam się dziwie czemu nie wprowadzą dodatków .... większa kasa da nich ae dobra ^^ może się boją zjebania baansu w grze?

YAY

Opublikowano

Według mnie jeżeli już jakieś dodatki to właśnie celowniki, i nic innego. Reddot lub holo i tyle.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Według mnie jeżeli już jakieś dodatki to właśnie celowniki, i nic innego. Reddot lub holo i tyle.

Jeszcze magazynki mogli by dodać żeby ammo więcej było co wy na to ?

Opublikowano

@UP

Ewentualnie mogłyby być i one, choć ja i tak bym nie skorzystał, nie mam kasy na drugi slot :P

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wyjebać shotguny pierdolone zjebane bronie dla noobów... kto chce gonic z jakąś nie dojebaną bronią to niech wejdzie na serwer hdzie każdy go ni z jebanym szotgunem, ja pierdole chcesz jakieś dodatki do takiego gówna?Kup se musg i pomyśl o dodatkach do noża, o ! Albo do granatów?Do C4 też Ci potrzeba dodatki?

Kup se musg...

Opublikowano

@up Co to musg ? :) Jak nie umiesz grać to nic dziwnego że cie shotguny denerwują, zagraj w minecrafta tam ich nie ma.

Co do tematu to celowniki mogli by dodać ale znając ea to raczej nic takiego nie będzie a jeśli już dodadzą to tylko jakieś nierealne dodatki typu lufa precyzyjna , z którą z 50 m zabijesz na hita.

Opublikowano

Mogliby dodać magazynki na większą ilość pocisków np z 8 na 12 czy coś. Celownik też by się przydał kolba i lufa tylko na to aby pociski nie leciały w chuj wie gdzie tylko w jedno miejsce :D tylko bez przesady. Możliwe, że EA zrobi coś takiego ale spokojnie ta gra ma dopiero rok, a już dodali nowy tryb gry lans

Opublikowano

Lepiej żeby EA nie dodawała dodatków do shotgun'ów. Już z bliska np. Combat jest dobry, jeden hit i ded, a znając EA... i tak by tego nie zrobiła (no może jak by była możliwość zarobienia, a jest, więc to jest coś dziwnego, EA by się rzuciła na każdą próbę zarobienia choćby małego grosika...), ale jakby dodali dodatki do shotgun'ów to by były te bronie za dobre, i wtedy prawie każdy serwer by banował za shotgun'y, a zwłaszcza z dodatkami. Wystarczy że shotgun'y już z bliska zabijają...

Opublikowano

Wszystko co chciałem usłyszeć usłyszałem temat zamykam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...