Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PSP nie widzi mojego routera o-o

oudphase

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z PSP . O co chodzi dokładnie, zainwestowałem ostatnio w router żebym miał możliwość gry na lapku, ale padłem na pomysł że PSP też podepnę w neta. I tu się pojawia wał. PSP widzi wszystkie sieci POZA MOJĄ o-o , próbowałem różnych sposobów ale niestety nie poszło. Szukałem w necie ale nie których poradników poprostu nie zrozumiałem (Zielony w sprawaach zabawy z routerem) Można poprosić o pomoc ?

PSP 3004 Soft 6.60 reouter TP link wr740n

Opublikowano

PSP nie obsługuje routera z zabezpieczeniem WPA2 , zmień na WPA i będzie wszystko śmigać . Jest opcja również zmiana na WPA/WPA2 na to też można .

Lub masz wył WLAN !

Zmienisz go na stronie ustawień twojego routera.

Opublikowano

Jak mówiłem jestem zielony, WLAN na PSP mam odpalony :D jak zmienie na WPA bedą jakies skutki uboczne albo coś? i jak to zrobić.

Strona stroną troche nie ogarniam co tu się dzieje. nie chce nic spieprzyć żeby tutaj znowu "majstra" nie wołać

Opublikowano

Więc tak musisz znać stronę swojego Routera i zmienić szyfrowanie na WPA , WPA/WPA2 , nic się nie stanie gdyż zmieniasz tylko zabezpieczenia aby móc użytkować twój router . Kiedyś to nawet niektóre laptopy starsze nie obługiwały tego WPA2 . Bez Obaw nic się nie stanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...