Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gry na Andka 4.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytania :)

1. Czy znacie gry jakies w stylu Drag Racing? i Gier typu jak te 2 pytanie tylko ze jeździmy samochodem :)
2. Czy Znacie gry jakies w stylu Gier do renderowania (np . jestesmy spier-man'em i latamy po blokach nie musimy robic misji ale jak chcemy to robimy )

Jestem Jaki Jestem

i tego kurwa nie zmienisz

Opublikowano

GTA 3 i GTA:VC

Tak jak na kompie, biegasz sobie po mieście robisz co chcesz, a czasem zrobisz jakąś misje.

W grze Earth and Legends też możesz biegać sobie gdzie chcesz, zabijać potworki, a misję czasami zrobisz lub przy okazji.

A dobrych gier wyścigowych z otwartym światem nie ma na androida, możesz zobaczyć grę Need For Speed Most Wanted oraz Racing Thunder 2 (Fajny tryb multiplayer ma)

Opublikowano

@ref
a tak wracająć do gier 3d itp to mam problem bo np Shadow gun czy cos takiego (ona jest 3d itp) to taka gra np na moim HTC Desire C to nie działa i nie wiem czemu czy mam za malo ramu czy wgl słaby telefon i nawet gra sie nie chce odpalic pomoze ktos?

Jestem Jaki Jestem

i tego kurwa nie zmienisz

Opublikowano

@ref

a tak wracająć do gier 3d itp to mam problem bo np Shadow gun czy cos takiego (ona jest 3d itp) to taka gra np na moim HTC Desire C to nie działa i nie wiem czemu czy mam za malo ramu czy wgl słaby telefon i nawet gra sie nie chce odpalic pomoze ktos?

Akurat ta gra, ma wysokie wymagania, a procesor w twoim telefonie ma tylko 600MHz. Nawet nie licz na to, żeby się odpaliła :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...