Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno CoD 4 na Allegro

wiktor1122333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś kupowałem na allegro klucze, ale po 17zł i nie były problemów. Nie wiem jak jest dziś, ale sądzę, że wszystko jest legalne i cena też adekwatna do gry, bo nie ma co się oszukiwać Cod4 to stara gra i co trzeci, czwarty gracz to cheater xD. Masz tam kontakt GG napisz do nich, ale pisz konkretnie a rozmowę sobie zapisz (zdjęcie tak samo z aukcjom) w razie czego jakby Cię oszukali.

Opublikowano

Napisałem maila właśnie dlatego, że jak coś pójdzie nie tak to mam dowód a GG to mało profesjonalny komunikator :P

A co do cheaterów to chyba na niecrackowanych serwerach nie ma icg tak dużo, nie?

Opublikowano

A co do cheaterów to chyba na niecrackowanych serwerach nie ma icg tak dużo, nie?

Właśnie tam jest tego najwięcej, bo każdy chce być pro ;).

Opublikowano

Ja słyczałem, że jak się gra na pirackich to jest tam więcej i właśnie dlatego chce kupić orginał ale chyba jednak nie kupie.

Pirackie serwery bez PB, ten kto ma lepszego aim'a wygrywa. Najlepiej się gra tam, gdzie siedzi admin. Nie piszę Ci tak, żeby Cię zniechęcić do kupna, ale taka jest rzeczywistość ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...