Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Skórki na słabe punkty

UltraPTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie potrzeba :D

Wszystkie czołgi mają takie same weakpointy (właz dowódcy, dolna płyta, wizjery itd) wystarczy, że przyzwyczai się do tych które są w innych czołgach i już będzie wiedział gdzie strzelać w brytole i chińskie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie nie rozumiem, po co grać z Hit-Zonami. Doświadczony gracz (tak, twierdzę że jesteście niedoświadczeni, a ja jestem) wie gdzie strzelać w czołgi, nawet bez Hit-Zonów. To tylko marnowanie miejsca na dysku moim zdaniem, bo i tak WoT ma taką fizykę gry, że jak walniesz w niektóre czołgi w kadłub to rozwala ci działo. Wiem coś o tym, bo sam niejednokronie tak miałem i to nie tylko takie przypadki.

Opublikowano

Jestem doświadczonym graczem, a gram z HitZone, bo lubie ;)

Nie każdy ma tak dobrą pamięć żeby zapamiętać wszystkie weakpointy czy miejsca na magazyn w każdym czołgu. (w tym ja)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Znaczy ja sam też tego wszystkiego nie pamiętam, ale w miarę ogarniam gdzie jaki czołg ma silnik, ammo, gdzie weakspoty typu właz, wizjer. Po prostu nie tylko mnie denerwuje sama niedokładność, ale do tego dochodzą te wszystkie kolory, od których ja kurwicy dostaję. :)

Opublikowano

Akurat Korean HitZone nie ma tak oczojebnych kolorków i znaczków jak te inne.

Też nie lubie gdy czołgi wyglądają jak cygański tabor :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czy ja wiem czy to legalne?
Regulamin mówi, że każdy mod dający jakąkolwiek przewagę nad przeciwnikiem jest zakazany. No a przecież jak Flap sam napisał "Nie każdy ma tak dobrą pamięć żeby zapamiętać wszystkie weakpointy czy miejsca na magazyn w każdym czołgu". Więc jeżeli ktoś ma słabą pamięć, a będzie miał ten mod to automatycznie to nadrabia. A druga osoba mająca słabą pamięć, a nie używająca tego moda traci.

Opublikowano

Jest w 100% legalny :)

Nie dawno czytałem jak jakiś klan na turnieju używał HitZone i nikt z tym problemów nie miał.

Ludzie też pisali do supportu i odpisywali, że nie ma za HitZone bana.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...