Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak nie dostać bana za multikonto?

HellenaOranzada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszelkie powiazanie miedzy kontami , bedzie banowane , niewiem czy nawet jak bedziesz gral z 2 ip czy to cos da.

Chyba ze chcesz grac na 2 konta bez przekazywania kasy itp to musisz napisac do supportu.

Opublikowano

Nie radze ci pushowac . Zablokuja ci konto jedno i drugie . I to na dlugiiiiiiii czaaaaaaas . Ja juz zaryzykowalem i stracilem 43lvl a troche czasu na niego poswiecilem . Ten lvl to nie jakis cud . Ale wiesz . Na ip raczej nie banuja bo mozna zalozyc nowe konto

BUM

Opublikowano

jezeli chcesz zaryzykowac pusha to musisz to troche ogarnac. za pierwszy push jeszcze zalezy na jaka kwote blokada na jakies 2 tygodnie za drugi tak samo zalezy na jaka kwote pewnie z miecha na firum o karach mozna poczytac.

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

Drugie konto odpal na innej wyszukiwarce korzystając z proxy. Na pewno można sciągnąć jakieś rozszerzenia, które pozwolą wpisać Ci adres ip proxy. Jeśli nie chcesz aż tak się w to bawić to na innej wyszukiwarce połącz się z grą przez stronkę typu "bramka proxy". Proxy oczywiście mają różny stopień anonimowości, ale raczej nikt aż tak nie będzie Cię sprawdzał więc myślę, że to bezpieczny sposób. Ja w ten sposób miałem kilka kont w Travianie, przesyłałem pomiędzy nimi surowce i nigdy nie zostałem wykryty.

Opublikowano

dnie pushuj chyba, że chcesz po koncie jak tam wolisz^^

PS. lepiej zacznij na innym swiecie np 14 swiat moge Cie przyjąć do szkolki 3 gildii na swiecie i tam handluj po 300-400 za jedno jedzonko:D moj nick endrju1212

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...