Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]TF2 zawiesza się podczas wchodzenia na serwer.

NemekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje Waszej pomocy. Otóż nie mam już sił na tę gre. Zaznaczam że gdy uruchomiłem ją pierwszy raz po ściągnięciu(steam) to gra chodziła dobrze, i mogłem sobie normalnie grać na różnych serwerach. Lecz gdy poszedłem pograć w SC2 i po jakiejś godzinie wróciłem to gierka się na mnie najwyraźniej obraziła. Teraz gdy wchodzę na jakiś serwer i pokazuje się informacja "Pobieranie informacji o serwerze" to gra się po prostu zawiesza i mogę tak czekać w nieskończoność z nadzieją że się odwiesi. Jak już powiedziałem wcześniej, nie mam już sił i nerw na tę gre. "NO POPROTU K***A NO NIE!"

Pomóżcie proszę bo chcę sobie w to zagrać a nie mam jak. Co robić by to naprawić. Będą Like'i.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Miałem tak przed chwilą, ale wyłączenie steama w "procesach" (ctrl+alt+delete) + zresetowanie kompa pomogło i jest teraz normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...