Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Twisted Fate

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, moglby ktos podpowiedziec jak tym czyms grac? Mam zamiar nauczyc sie nim grac ;P Chodzi mi o to, zeby powiedziec mi kiedy jaka karta wypada itd bo czasem np jak klikne W to jest odrazu zolta czasem niebieska itd.

Opublikowano

Co do kart to gdy pierwszy raz klikasz "w" to jest losowanie, czyli dość szybko się zmieniają te 3 karty, one są w określonej kolejności więc najlepiej sobie wyczuć która karta jest potrzebna i gdy się tylko pojawi klikasz jeszcze raz "w".

Co do gry nim to na początku znajdź sobie dobry build w odpowiednim dziale.

Ogólnie staraj się jak najbardziej harassować przeciwnika z Q i postawowego autoataku.

Gra TF'em polega głównie na dobrym wyborze kart do sytuacji - Niebieska karta jest dobra aby przywracać sobie manę - Żółta aby stun'ować wroga - Czerwona do last hit'owania i spowalniania wrogów (jak nie trafisz w żółtą kartę :P). Dzięki ulti szybko możesz się pozbywać z teamem junglerów i osób które się same zapuszczają w dżunglę :D

To chyba na tyle.

Opublikowano

@up. Co do kart to wiem jak dzialaja ;d nie jestem newbie tylko gram juz w to jakis czas tylko po prostu mam ochote wymasterowac sobie ta postac ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...