Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak moge spasc w lidze?

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

móc można, ale nie za przegrane mecze. z ligi wypadasz jak nie grasz od jakiegoś czasu (gdy konto jest nieaktywne może miesiąc, może 2) z dywizji spadasz po osiągnięciu 0pktów i przewaleniu kilku meczy pod rząd. czasem nawet 1 wystarczy jak masz bardzo złą passę :P

Opublikowano

A ja przeszedłem do ligi platynowej 3 przegrałem 5 meczy rankingowych pod rzad i nie spadłem. O co chodzi z tym systemem , lol

Opublikowano

Nalicza ci jaki miałeś streak przed awansem i na tym poziomie ustala czy spadasz, czy nie.

@edit nie nie mam potwierdzenia od riotu, to moja spekulacja, ma ktos lepsza teorie?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli awansujesz do następnej dywizji nie wygrywając w niej później ani jednego meczu to możesz przegrywać dużo razy, lecz jeśli raz wygrasz w tej nowej dywyzji i nabijesz punkty a później przegrasz i znowu będziesz miał 0 to po następnej przegranej spadasz do dywizji niżej

Opublikowano

Patrz na daty kiedy był napisany temat/ostatni post.

Myślę, że autor już wie lub zapomniał o tym temacie :D

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...