Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można zaufać sprzedawcy ?

goes173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , znudziło mi się granie singleplayer w Symulatora Farmy 2013 i chce kupić sobie klucz . Cena na stronie producenta ponad 100zł , wchodze na allegro a tu za 20zł (http://allegro.pl/farming-simulator-2013-symulator-farmy2013-key24-7-i3017898501.html)

Komętarze z poprzedniej aukcji OK tylko teraz kupować czy nie , sprzedający popełnił wiele błędów w pisaniu (ort.)

Prosze o Wasze opinie , może ktoś już tam kupił ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To na pewno nie żadna firma, takie błędy w opisie. Na 90% to FAKE, klucz albo nie działa, albo był już wykorzystany. Nie kupuj.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Wiesz co ? Nie kupuj na allegro , idź do EMPIKU , Wydaj te 70 zł na oryginalny Symulator i klucz . Wtedy przynajmniej będziesz miał pewność , że działa i że nie jest wykorzystany . To Chyba najlepsze rozwiązanie

Opublikowano

Haha wiem jak on chce Cię naciągnąć ;D Wiesz, przy włączaniu gry potrzebny jest klucz tzw. Cd-Key. Tego w necie jest pełno lecz nie daje to nic prócz uruchomienia gry mając piracką wersję. Kupując grę masz go w pudełku ale to tylko drobiazg ,by móc odpalić grę. Tzn. NIE KUPUJ! Btw. Na Allegro masz niektóre tańsze rzeczy i jeżeli jesteś pewien ,że jest napisane ,że to np. "NOWA GRA Z FOLIĄ" i nie ma w regulaminie coś na końcu napisane cienkim druczkiem ,że to gra stara, popękana i w ogóle inna niż w opisie ( xD) to kupuj. Pewnie przyjdzie jakieś fake ale wtedy zgłaszasz sprawę albo do Allegro albo na policję i gościu nie dość ,że ma przesrane to jeszcze bodajże dostajesz swoją nowiutką grę. Pozdrawiam.

PS@ Nie radzę tego robić jak nie jesteś pełnoletni ,bo nie wiem czy rodzicom się to spodoba xD

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie kupuj, kupowanie na allegro jest opłacalne kupiłem tam dużo gier taniej i nikt mnie nie oszukał, ale warto zauważyć że użytkownik ma 50 negatywów czytałem je i tam użytkownik napisał ,że kod jest zły i jest parę takich komentarzy ;) więc to jest ryzyko. Poczytajcie sobie http://allegro.pl/show_user.php?uid=26987559&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg

• 8 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

To czy mozna mu zaufac to nie wiemy.

Mozesz trafic na osobe zaufana a w najgorszym wypadku nie..

hhhh2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...