Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][Hack][EU] OneHitCF 10.5

kutinio121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a może ktoś opisać co każda funkcja robi ? bo od dzisiaj w crossfire gram ; x

No recoil - nie ma odrzutu

speed knife 360 - szybko walisz z noża, zabijesz nawet osobe za tobą jak uderzasz do przodu

long knife - daleki nóż

more damage - większe obrażenia

fly hack - latasz

no fall damage - nie tracisz życia jak spadasz z wysokości

wallhack - widzisz przez ściany

no reload - nie musisz przełądowywać broni

aimbot - to pewnie wiesz co to jest, automatycznie namierza wroga

speed hack - szybciej się poruszasz

crosshair - dodaje taki celowniczek na środku ekranu

Niektórych funkcji nie opisałem, bo nie będą ci potrzebne

1398258449-U383457.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm hack sam w sobie super. tylko wie ktos moze co zrobic zeby zaradzic CF client error ? na bio pogram 19-24 runda i mnie wywala. na s&d zabije 1 osobe i mam CF client error wie ktos moze jak temu zaradzic ?

Opublikowano

hmm hack sam w sobie super. tylko wie ktos moze co zrobic zeby zaradzic CF client error ? na bio pogram 19-24 runda i mnie wywala. na s&d zabije 1 osobe i mam CF client error wie ktos moze jak temu zaradzic ?

Nie zaradzisz temu. Musisz poprostu używać niektórych funkcji.

Nie używaj OHK na S&D bo error na 100% albo.

Jak się hacka nadużywa to tak jest.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Hack działa tylko errory wywalają oraz trochę wirusów ale to jak każdy :)

a i invisible ha.ck to jest po to aby w każdym miejscu naciskamy v i możemy zmienić bag np z 1 na 2 ;)

Opublikowano

Ludzie jest sprawa, dzisiaj grałem BIO i gościu z Inventory Hackiem sie wbił i rzucał nam bronie różne, pytałem go skąd to ma ( on anglik ) odpowiedzial tylko ze na one***cf.com nie chce podawać całej strony żeby nie było warna a napewno każdy będzie wiedzieć o którą chodzi. Mozecie mi pomóc ? Bo szukałem tego i nie moge znaleźć. Będę bardzo wdzięczny :)

Pozdrawiam Mariusz :)

Opublikowano

Ludzie jest sprawa, dzisiaj grałem BIO i gościu z Inventory Hackiem sie wbił i rzucał nam bronie różne, pytałem go skąd to ma ( on anglik ) odpowiedzial tylko ze na one***cf.com nie chce podawać całej strony żeby nie było warna a napewno każdy będzie wiedzieć o którą chodzi. Mozecie mi pomóc ? Bo szukałem tego i nie moge znaleźć. Będę bardzo wdzięczny :)

Pozdrawiam Mariusz :)

Opcja - Full balo ammo (V)
Opublikowano
Wszystko ładnie śmiga, ale szkoda jak mam funkcję AimBot włączoną To nie strzela przez ściany. :/

Nawet dobrze, że na innych mapach nie działa OneHit.

Nie działa Mi UnderMap, a do czego służy No knock back?

Gdzie One działają, a gdzie nie działają?

Opublikowano

Mam taki problem , gdy włączam hacka wszystko pieknie czekam aż mi odliczy wyskakuje let go crossfire ok . ale gdy włączam gre pojawia mi sie taka duża ramka Xtrap i pisze ze przyczyną jest ohcf.dat ten plik z hackiem. Czyżby zaktualizowali Xtrapa ?

P.S. patch wyszedl godzinke temu ale taki maly czekalem moze aż sie zpatchuje moze 6 sec . Ale wszedłem na CF a tam ludzie nawalali z hackiem aż dymiło o co chodzi? Albo hacki juz do dupy :)

Opublikowano

Mam taki problem , gdy włączam hacka wszystko pieknie czekam aż mi odliczy wyskakuje let go crossfire ok . ale gdy włączam gre pojawia mi sie taka duża ramka Xtrap i pisze ze przyczyną jest ohcf.dat ten plik z hackiem. Czyżby zaktualizowali Xtrapa ?

P.S. patch wyszedl godzinke temu ale taki maly czekalem moze aż sie zpatchuje moze 6 sec . Ale wszedłem na CF a tam ludzie nawalali z hackiem aż dymiło o co chodzi? Albo hacki juz do dupy :)

usuń plik raz i będzie działać też to miałem a na wszelik wypadek jak niezadziała to zrób kopie na pulpicie :D

Opublikowano

Jako, że Autor Tematu zapewne jeszcze śpi podsyłam Wam aktualizację nowego Hacka, instrukcja Ta sama, doszło parę nowych funkcji, co prawda Autor podał już jakąś aktualizację, ale coś nie działa, więc postanowiłem wrzucić nową, lepszą aktualizację, która działa.

(Bez obrazy) :P

Łapcie:

http://www.mediafire.com/?aaebfg0sziy6gj5

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/20dea591f2aaa2913d68a9b4badb3995ffd9b693d9378e2889c9eadf3503b9dc/analysis/1361428109/

Proszę, liczę na:

"Lubię To".

hehe kolego o 7:30 to ja już w pracy byłem . Ale spoko że udostępniłeś innym .

nie mam pojęcia jaką wersje dałeś bo link mi nie działa , ale ja dodaje do tematu 10.1 . leci like dla ciebie

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

UWAGA UWAGA !! W TEMACIE NOWA WERSJA 10.1 !!!!

Do Admina : mnie to nie przeszkadza , ale jak usuniesz z nazwy tematu wersje hacka to nie trzeba będzie jej cały czas zmieniać ,

a temat i tak będę aktualizował . Pozdro

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

@Up2

Zwracam honor, przepraszam.

Jak coś, jak Cie nie będzie To Ja zaktualizuję Hacka, o Tyle, o ile będzie.

Więc nie martw się, mógłbyś usunąć Ten Mój post, bo Tam wiesz, jest stara wersja Hacka?

@Topic

Znów wyszła nowa wersja Hacka, dziś w nocy, podałem Download w poprzednim poście, dodaję też Tu - 10.5.

Łapcie:

http://www.mediafire.com/?kl6pwglbgh5ob5l

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/e596ae844f639f29a40f6547f3fbf6f6715f5dcc5c0d0d76805c824910e12ac3/analysis/

Proszę, liczę na:

"Lubię To".

Opublikowano

UWAGA UWAGA !! W TEMACIE NOWA WERSJA 10.2 !!!!

Ps : jak im się chce aktualizować hacka nawet kilka razy dziennie ... :D

@up . Będę się starał sprawdzać wersje hacka kilka razy dziennnie , ale w tygodniu dopiero po 17 .

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

o co chodzi? gdy pobieram te hacki wyskakuje mi błąd że plik nie może byc zapisany ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego ?????? o co z tym chodz ?? prosze o szybka odp.

Opublikowano

mam taki problem , gd pobieram hacka ktorego daliscie , wyskakuje mi taki blad ze plik nie może być zapisany ponieważ nie można odnaleźć pliku źródłowego . o co z tym chodz ??????? PROSZE O POMOC.

Opublikowano

pobierz program internet download menager , powinno ci się normalnie pobrać + prędkość pobierania będzie większa ( twoja maxymalna )

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

UWAGA UWAGA !! W TEMACIE NOWA WERSJA 10.3 !!!!

Amen!

LUBIE mrówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...