Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrót Do Gry - Parę pytań organizacyjnych.

Hajda™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,w WarRocka zacząłem grać już od jakiegoś 2008roku więc z tą grą obycie mam spore i jest mi ona bliska i chciałbym dowiedzieć się intrygujących mnie rzeczy.

Za GameFirst'u grałem sam normalnie i wszystko mi się podobało grafika była mniej rzeczywista lecz eventy były strasznie ciekawe.

Za Nexona zagrałem może 5razy i widziałem parę mapek nowych gdzie oczywiście się nie zaklimatyzowałem,bronie etc.

Tak więc mam pytania:

1.Jakie zmiany przyniósł Nexon prócz bardziej rzeczywistego pkt. widzenia gry (grafika) ?

2.Nowe bronie,mapy (najlepiej linki do tematów z zapoznaniem się z nimi)

3.Zmiany w Item Shopie (w grze) nastąpiły jakieś?

4.Nowy tryb rozgrywki prócz CQC ,Battle Group etc? czy nadal to samo? Pamiętam dawniej było jeszcze ciekawe zombie czy też event na śnieżki . Jest jeszcze takie coś?

Może na początek to wszystko ;)

Pozdrawiam Hajda

Opublikowano

1. Jest wiecej eventow, troszke mniejsze lagi, mniej hackerow, czeste konserwacja z ktorymi czesto sa problemy.

2. Sa nowe bronie np. TommyGun ale tematu o nich nie widzialem wiec nie podam. Co do map to nie jestem pewien bo nie pamietam ktore dodalo g1 a ktore nexon.

3.Z is usuneli famasa i da sie go nabyc tylko za NX Cash na stronie, w roznych paczkach np. gold package, i w loterii w grze (cos jak lucky shot). Premium tylko zlote i rowniez tylko za NX. Jezeli to Cie zainteresuje to mozna "robic" NX za reklamy.

4. BG zostalo polaczone z UO. Zombie jest nadal.

Ja osobiscie na global wr juz nie gram. Czekam az nexon pozbedzie sie hackerow i lagow i gra nie bedzie miala bugow. W miedzyczasie gram na WRPSP ;)

Opublikowano

To WRPSP to ten serwer JacoH'a tak? :>

To dobrze ,że nie ma od razu luzem Famasa

Widziałem tam też ,że Khali można nawet robić Deathmatch :D

No nic wielkie dzięki kolego.

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...