Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepszy samochód klasy A i S

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego to napisałem?

Ponieważ jest wiele tematów właśnie z tymi pytaniami, jaki samochód lepszy, najlepszy.

Sądzę, że za pomocą takiej ankiety będzie łatwiej wybrać "nowemu" graczowi samochód, ponieważ pozna opinie innych.

Dlaczego klasa A i S?

Ponieważ w nią najwięcej razy celujemy/kupujemy.

Każdy ma prawo się wypowiedzieć!

cooltext911586693.png

1. Stosujemy się do Globalnego Regulaminu MPC Forum i Lokalnego Regulaminu działu NFS World.

2. Piszemy posty związane z tematyką tematu - nie inną.
3. Więcej niż dwa zdania.
4. Nie obrażamy innych z powodu ich zdania o samochodach.
5. Nie wyrażamy tutaj opini co do tematu, proszę pisać ją do moderatorów, albo PW.
Opublikowano

Według mnie w klasie A zdecydowanie najlepszym wozem jest BMW M1 Procar, mam je wymaksowane w klasie A i nie ma w niej na niego mocnych. W dragach wygrywam nim nawet z wozami z klasy S.

W S najlepszy jest Aventador, ale zaznaczyłem Porsche 911 GT3 RS, bo to aktualnie mój najlepszy wóz jaki mam i świetnie mi się nim ściga, mało kiedy zdarza się nim przegrać. Idealny na kręte trasy.

Opublikowano

Murcielago SV jak dla mnie wymiata tu i tu, a w S ustępuje jedynie kilku wozom, ja jestem nim urzeczony. Oczywiście Aventador radzi sobie najlepiej na wyścigach, a F1/Cinque na prostych/dragach.

Ogólnie nie rozumiem tego podziału, nie powinieneś dawać tych samych samochodów tu i tu, z resztą można było darować sobie kilka, które i tak nie mają szans, byłoby wtedy przejrzyściej.

Temat tak czy siak po chwili utonie i stanie się nieaktualny ale życzę mu jak najlepiej.

EDIT

I może miałem napisać sam do siebie? I skończ z tymi wykrzyknikami.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zaznaczyłem Nismo w A i Cinque w S ale dałbym jeszcze jedno zaznaczenie dla F1 bo wg. mnie F1 miażdży w wyścigach nawet Aventadora ale niestety jest za drogi :( (czekam na wersję stock, najlepiej LM).

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze samochody klasy A to:

-BMW M1 Procar - Boss w klasie A

-Valentino Balboni - świetne prowadzenie, przyczepność, bardzo dobrze mi się jeździ tym samochodem.

-Porsche 911 GT2 (997) - świetne przyśpiszenie, sterowanie trochę gorsze, ale fajnie się jeździ.

Mam tylko trzy samochody w klasie S w garażu, głos oddałem na: (ponieważ w swoim garażu nie mam Zondy ani Aventador'a)

Porsche 911 GT3 RS - przy prędkościach powyżej 300km/h zaczyna być nad skrętny, ale na krętych trasach dobrze się spisuje.

benq10r

Ogólnie nie rozumiem tego podziału, nie powinieneś dawać tych samych samochodów tu i tu, z resztą można było darować sobie kilka, które i tak nie mają szans, byłoby wtedy przejrzyściej.

Temat tak czy siak po chwili utonie i stanie się nieaktualny ale życzę mu jak najlepiej.

Zondy są teraz tylko w klasie S bo w A nikt nie jeździ, RS dostawiłem, bo w A klasie ma ją kilka osób.

"z resztą można było darować sobie kilka, które i tak nie mają szans" są też inni gracze który o nich mają inne zdanie niż Ty!

Patrz Regulamin 5 punkt.

5. Nie wyrażamy tutaj opini co do tematu, proszę pisać ją do moderatorów, albo PW.

@down
Przeoczyło mi się, ale myślę że wiecie o co chodzi :)
Opublikowano

Przepraszam cię peter, ale popełniłeś błąd bo nie ma Toyoty Imprezy :) Ale wybieram Astona bo ma dobrą przyczepność i jest szybki :)

Opublikowano

Klasa A Najlepszy to Porsche 911 GT2 997 , Sam mam te autko i jest wprost wyśmienite. Ma dobre przyspieszenie, V-max'em też nie grzeszy a te prowadzeni miodzio. Mam je na full ultra w nim i jest wyśmienite nie raz wygrałem nim z takimi autami jak F1 czy Cinque. A tak o to wygląda moje skromne Porsche :

nfsw032k.jpg

Klasa S Najlepszy to chyba F1 dobre przyspieszenie i V-max co ty dużo mówić jak ktos lubi szybką jazde to jest wsam raz dla niego. F1 nie mam ale testowałem :) i fajne ale mi nie przypadło do gustu chyba że pod względem prędkości maksymalnej.

nfsw_DEAVXXXE.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...