Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czytanie ku

protomenpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym szybko wbić skile, ale nie chce mi się co dziennie czytać, więc chciałem kupić zwoje egzorcyzmu z is-u.

Moje pytanie czy jakieś programy partnerskie czy bux-y działają? jesli tak to jaki ?

Pytanie numer 2 zna ktos moze iny sposób na szybkie wbicie skili ?

policzyłem , ze wbicie skila na P to jest około 4 miesięcy codziennego klikania , jeśli zawsze się uda, ale rzadko sie udaje

Opublikowano

Nie ma innego sposobu na KU, albo czytasz normalnie, lub kupujesz zwoje. Na boku możesz też dorabiać sobie troche SM'ów na reklamach SponsorPay zawsze te 10SM wpadnie.

Minus.png
Opublikowano

1. Nie ma żadnych bugów, ani akcji związanych z wbijaniem umiejętności.

2. Jeśli chcesz szybciej wbić skill na P to zaopatrz się w dużą ilość KU z góry, wykonuj ankiety/reklamy, za które zgarniasz do 100 SM dziennie, a za zarobione monety kupujesz Zwoje Egzorcyzmu (19 SM) oraz Rady Pustelnika (49 SM).

Opublikowano

Chciałbym szybko wbić skile, ale nie chce mi się co dziennie czytać, więc chciałem kupić zwoje egzorcyzmu z is-u.

Moje pytanie czy jakieś programy partnerskie czy bux-y działają? jesli tak to jaki ?

Pytanie numer 2 zna ktos moze iny sposób na szybkie wbicie skili ?

policzyłem , ze wbicie skila na P to jest około 4 miesięcy codziennego klikania , jeśli zawsze się uda, ale rzadko sie udaje

Z wbiciem skilla na g to wszystko zależy od farta . Inni mają skilla na g po 3 miechach regularnego czytania inni zaś po pół roku . To wszystko zależy od farta ,a co do bugów na czytanie , niestety nie istnieją .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj. Ja skille wbijałem podczas przerwy od metina codziennie wchodziłem i czytałem.

Nie ma sposobu na free smy jedynie sponsor pay ale tym kokosów nie zbijesz.

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...