Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Realistyczny mod do cs! Sprawdź!

AśNaebaem :*

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Nie ściągałem tego ale jeżeli jest w postaci instalatora to podajesz folder docelowy z csem, a jeżeli pliki to wklejasz w odpowiednie foldery pliki z model do model itp

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

slabe .. wgl modele nie sa dozwole na ligach .. tylko dla publicznych gownianek ;c a te modele to chyba z css przerobione pod 1.6

"Ona go nie kocha, porąbało go po tym,

Od kiedy mu nie daje dupy pierdoli głupoty"

h7y6SL9.png

Opublikowano

@UP bo to jest tylko dla "odpicowania" a nie grania w ligach.

BTW jak mnie wkurwia to że nikt nie sprawdza czy coś takiego było...

Poradnik napisany był już na moim starym koncie:

http://www.mpcforum.pl/topic/703305-tut-counter-strike-16-z-interfejsem-od-cssource/#entry5085704

Niestety ss wygasły a dostępu do konta na razie nie mam, być może jakoś odzyskam.

Opublikowano

slabe .. wgl modele nie sa dozwole na ligach .. tylko dla publicznych gownianek ;c a te modele to chyba z css przerobione pod 1.6

nie dozwolone i moze przerobione z css ale to jest po to żeby sobie upiększyć grę troche a nie grać na ligach z tym ;)

Mi się podoba fajnie :)

Opublikowano

Mod ogólnie fajny z wyglądu ale to juz pod chyba serwery 4fun

Bo gdy gramy na FFA lub innych typach takich serwerów to jest zupełna różnica między normalnym cs niż tym modem

ludziom grających przy normalnym csi jest bardzo trudno się przyzwyczaić do nowych modeli broni a nawet hałasu wiem to bo sam na tym modzie grałem lecz dla zabawy jak najbardziej polecam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skanu nie ma, bo za duża waga.

Jeżeli Plik jest za duży aby go zeskanować na necie to trzeba zrobić skan ze swojego komputera.

Czas 24h na dodanie skanu.

Regmannn

Opublikowano

Jeżeli Plik jest za duży aby go zeskanować na necie to trzeba zrobić skan ze swojego komputera.

Czas 24h na dodanie skanu.

Nie mam antywirusa więc proszę o usunięcie Dl oraz tematu :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...