Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamermod na metin2

xvdawidxv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem gdy włączam moda to wyskakuje mi error: trying to use kamers module without premission

Co robić nie odpalałem PL metka tylko moda a go aktualizowałem , reinstal 2-3razy robiłem .

Prosze o pomoc dokładnie :)

Proszę i Dziękuję

Opublikowano

Pobierz klienta ze strony Metin2.pl (to już pewnie zrobiłeś), włącz patchera i zaktualizuj pliki. Nie odpalaj gry i wgraj do folderu z klientem najnowszego moda z ostatnich dni. Następnie zaktualizuj wszystkie pliki systemowe oraz zainstaluj/wgraj aktualizacje .NET Framework oraz Microsoft Visual Basic C++. Ponownie uruchom komputer i włącz moda jako administrator (PPM --> Właściwości --> Zgodność --> [Opcja na dole]).

Opublikowano

To na dole w zgodność to jest --> Ustawienia wejściowe i do zaznaczenia jest Wyłącz zaawans. usługi tekstowe...."

A po co jest ten Net framework i microcoft visual i mam go tylko zainstalować tak ?!

Pobierz klienta ze strony Metin2.pl (to już pewnie zrobiłeś), włącz patchera i zaktualizuj pliki. Nie odpalaj gry i wgraj do folderu z klientem najnowszego moda z ostatnich dni. Następnie zaktualizuj wszystkie pliki systemowe oraz zainstaluj/wgraj aktualizacje .NET Framework oraz Microsoft Visual Basic C++. Ponownie uruchom komputer i włącz moda jako administrator (PPM --> Właściwości --> Zgodność --> [Opcja na dole]).

Ogólnie frameworka mam v3.5 SP1 to tylko tego visuala chyba pobrać musze :X Można link prosić bo na necie niewidze takiego.

Opublikowano

To na dole w zgodność to jest --> Ustawienia wejściowe i do zaznaczenia jest Wyłącz zaawans. usługi tekstowe...."

A po co jest ten Net framework i microcoft visual i mam go tylko zainstalować tak ?!

Ogólnie frameworka mam v3.5 SP1 to tylko tego visuala chyba pobrać musze :X Można link prosić bo na necie niewidze takiego.

Jest potrzebny do prawidłowego odczytu moda, który jest napisany w danym języku programowania. Trudne do wytłumaczenia, dlatego po prostu to pobierz:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

+

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

Jeżeli nie będziesz umiał ustawić zgodności to zwyczajnie kliknij prawym przyciskiem myszy na moda i wybierz 'Uruchom jako Administrator.'

Opublikowano

Zaraz zobaczymy :D

Jest potrzebny do prawidłowego odczytu moda, który jest napisany w danym języku programowania. Trudne do wytłumaczenia, dlatego po prostu to pobierz:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

+

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

Jeżeli nie będziesz umiał ustawić zgodności to zwyczajnie kliknij prawym przyciskiem myszy na moda i wybierz 'Uruchom jako Administrator.'

Pobrałem to 1 zainstalowałem itp. to 2 już mam mi pisze i daje uruchom jako admin i dalej to samo.. ; / /

Opublikowano

Kliknij prawym przyciskiem myszy na moda, następnie 'Właściwości' oraz zakładka 'Zgodność.' Zaznacz tam 'Uruchamianie jako administrator' 'w trybie zgodności z Windows XP SP2/SP3.' Następnie wyłącz zaporę systemu oraz antywirusa. Kliknij zastosuj i spróbuj uruchomić moda.

Opublikowano

Kliknij prawym przyciskiem myszy na moda, następnie 'Właściwości' oraz zakładka 'Zgodność.' Zaznacz tam 'Uruchamianie jako administrator' 'w trybie zgodności z Windows XP SP2/SP3.' Następnie wyłącz zaporę systemu oraz antywirusa. Kliknij zastosuj i spróbuj uruchomić moda.

No to tak Nie mam takiego czegoś jak uruchom jako admin mam zgodność ale co innego jest na dole inne funkcje.. Nie mam XP Mam do wyboru windows95,98

wind NT 4.0 , win 2000

Opublikowano

To jaki Ty masz system operacyjny? Usuń plik o nazwie newkamerfunc.mix ;-)

Opublikowano

Tak, a więc słuchaj. Ten błąd występuje, gdy po zainstalowaniu moda odpalisz np. przypadkowo patchera, dlatego teraz usuń cały folder, wgraj do niego klienta Metin2.pl, zaktualizuj patcherem, ale nie włączaj gry (!) i wgraj KamerModa. Następnie odpalaj jako administrator (ppm --> uruchom jako administrator), ale moda, a nie patchera czy lauchera PL'a!

Jeżeli to nie zadziała to pobierz program TeamViewer3 i wyślij mi dane na PW, a sam Ci to zrobię, bo się tworzy LEKKI spam w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...