Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KW-1S

GromaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze jest 122 mm D2-5T
Mimo że jest bardzo kosztowne w użytku jak na swój tier

Tylko taka mała rada, co do KW-1S

BŁAGAM CIĘ, NIE JEŹDZIJ Z INNYMI DZIAŁAMI NIŻ 122 mm U-11 I 122 mm D2-5T
Na prawdę, jeżeli umiesz grać z haubicą, zrobisz dużo większy rozpierdol U-11'ką niż np. 85 mm
(Tym bardziej, że często będziesz widywał M18 hellcata któremu wpierdalasz 450 dmg na strzała :D)

shoob.png

Opublikowano

Zeby nie robic nowego tematu to podlaczam sie pod ten jak grac KW-1S mam gasiennice, radio oraz mam dzialko 122 mm U-11 nim wale od 100 do 200 tylko isc w 122 mm D2-5T?

Opublikowano

Zeby nie robic nowego tematu to podlaczam sie pod ten jak grac KW-1S mam gasiennice, radio oraz mam dzialko 122 mm U-11 nim wale od 100 do 200 tylko isc w 122 mm D2-5T?

Tak, ale licz się z długim przeładowaniem (14/15/16 sek) ;).

Opublikowano

Ale jak grac tym czolgiem? Oplaca sie zbierac na silnik 11k tylko 100km

Każdy ma swój styl, pograj nim, zobacz jakie ma słabe punkty, co może a czego nie, trzymaj się z tyłu (czas przeładowania) i dobijaj wrogów ;). Opłaca się.

Opublikowano

Jak jesteś na topie to jedź w pierwszej linii, ale pamiętaj, że nie jesteś nieśmiertelny, pamiętaj żeby kątować , staraj się zajeżdżać czołgi od boku lub tyłu , to nie będziesz walił 100 tylko 400-500 (większość czołgów na hita)
Na tym czołgu opłaca się wystawiać TYLKO wieżyczkę, więc jak możesz, schowaj kadłub/skątuj go w jakiś sposób , bo z ulepszoną wieżyczką czołgi niższych tierów (czasami nawet wyższych) będą miały problem (oprócz włazu który jest dość duży)
Jak trochę niżej, to jedź tyłem, po co masz od razu umierać? najlepiej zaczekać chwilkę w bazie na skauty, które masz na strzał, jeżeli trafisz (co nie jest tak łatwe, ale da się przyzwyczaić)
Strzelaj w arty itp, na tym tierze bierzesz je na strzała

I pamiętaj o tym nieszczęsnym Hellcat'ie , z której strony go nie strzelisz, walniesz mu 450 (oprócz przodu ulepszonej wieżyczki)

I jeszcze jedno, pamiętaj, z haubicą nie masz co się bać skątowanych czołgów :D Strzelaj, nawet jak kąt jest duży, zawsze coś zadasz

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...