Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Brak bohaterów w sklepie?

Beni0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zainstalowaniu nowego update w dniu dzisiejszym nie potrafię w sklepie zakupić ani jednego championa. Strona z przedmiotami polecanymi ładuje się obszernie, ale na tym koniec. Nie wyświetla mi się lista championów, run jak i pozostałych stron sklepu. W miejscu, gdzie powinny być przedmioty do kupienia nie ma nic, puste, granatowe tło. Początkowo zbyt mi to nie przeszkadzało, bo też nic nie potrzebowałem z sklepu, jednakże po uzbieraniu konkretnej ilości PZ chciałem zakupić championa (Fizz), jednak problem przez pół dnia jak był, tak jest. Czy któremuś też się takie coś zdarzyło? Jakie jest rozwiązanie tego problemu?

@Down

Uruchomienie jako administrator pliku startowego nic nie daje.

149208901.png

Opublikowano

Mam tak samo ! Tylko, że u mnie nie działają tylko runy. Bohaterowie, Skórki, Dopalacze itp. wszystko jest. Tylko run nie ma.

Spróbuj uruchomić jako admin, mi nie pomogło, ale może Ci pomoże :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jeśli Ci nie zadziała, to spróbuj reinstala, ewentualnie czekajdo next patha, u mnie wszystko dziala.

@edit, spróbuj zmienić język

Opublikowano

U mnie nie ma jedynie run ;x Wszystko inne działa prócz run ;/ Pewnie wina tego patcha :( Trzeba czekać aż to naprawią bo pewnie reinstal nic nie da.

@EDIT

Teraz już też nie mam bohaterów, skórek itp. ;x

Opublikowano

Zmiana języka gry z Polskiego na Angielski również nie osiągnęła oczekiwanych skutków, granatowe tło, nic po za tym. Wysłałem wiadomość już do supportu w celu naprawy. Co do postaci, Fizza zakupiłem przez mój profil (wykaz wszystkich championów). Co do reinstalla gry. Ktoś sprawdzić musi, ten sposób również jest nieskuteczny.

@Edit

Dzisiaj rano był kolejny mały update i wszystko wróciło do normy, można zamknąć.

149208901.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...