Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odszkodowanie

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja babcia złamała nogę 2 miesiące w szpitalu i jej odszkodowania nie dali wiec są strasznie małe szanse ale % ok 20%

Opublikowano

nikt ci nie jest w stanie tego uświadomić ponieważ oni biorą pod uwagę na jaką kwotę jesteś ubezpieczony i z tej kwoty wyznaczą ci % np: 1% z kwoty ubezpieczenia 20.000zł a także biorą pod uwagę wysokość kwoty ubezpieczenia czym wyższa tym mniej %

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

Babka w szpitalu mi mowila, ze dostala 30%, na stronie kiedys gdzies czytalem, ze 30-40% sie dostaje, ale ja w to powatpiewam, poniewaz jestem ubezpieczony na 106tys...

#Up

bardziej, ze jestes FuBu

Opublikowano

Babka w szpitalu mi mowila, ze dostala 30%, na stronie kiedys gdzies czytalem, ze 30-40% sie dostaje, ale ja w to powatpiewam, poniewaz jestem ubezpieczony na 106tys...

#Up

bardziej, ze jestes FuBu

Tak jak by dawali tyle % to każdy byłby milionerem zastanów się wgl co piszesz

ile ty byś chciał za "zlamanie wieloodlamowe rzepki" będzie dobrze jak dostaniesz 300-400zł wydasz na Is.a i będziesz dzielny wojownik xD

Ps jak liczysz na PLN z odszkodowania to wydłub sobie oczy wtedy na pewno dostaniesz porządne pieniądze za oczy najwięcej dają xD

albo jeszcze inna propozycja wyskocz z 10 piętra to wtedy dostaniesz całą sumę ( za śmierć ) może w 2 świecie ci się przyda na jakiegoś FMS/a lub Rib/a

HaHaH

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

kurwa, wiedzialem, ze jednak tu sie madrzy znajda i beda sie wymadrzac, tak jak facet 2xup.

napisalem na prawdziwym forum lekarskim, temat close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...