Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sponsor Pay i SB

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do ludzi, którzy korzystali dawniej ze sponsor paya kiedy był dostępny.

Wykonałem 1 z surveys. Pobrałem i zainstalowałem program tak jak było napisane.

Czy trzeba jeszcze coś robić? Na jakiej zasadzie działa potwierdzenie tego czegoś? Po jakim czasie dostaje się SB i czy tylko po pobraniu i zainstalowaniu?

(Napisane było, że SB w około 5 minut)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Gdy naciskasz na wybraną ofertę, patrzysz co masz zrobić (w ss nad czerwoną linią).

Ile trwa weryfikacja? (Patrz zielona ramka na SS)

Czasami dłużej trwa niż piszę.

Zalecam ci robienie ss, w celu dowodu.

Mi uznali 2, a 8 jest jeszcze w weryfikacji.

20130209203014zarabiajs.png

Opublikowano

Tak, gdy masz coś na koncie to ci zje.

Zalecam starą kartę SIM, ponieważ nie będziemy jej używać, a sms zostanie dostarczony.

Ja tak robię i zarabiam SB.

Otrzymany kod wpisujesz i tyle, gotowe.

Opublikowano

Według mnie te ankiety są oszukane. Większość boostow i tak nie przychodzi. Więc radzę nie robić płatnych wogóle, chyba, że jak kolega wyżej mówi, używać starej karty.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja robię ss i zgłaszam jak nie dostane, zarobiłem już ponad 2000SB.

Razem zgłosiłem 10 ofert, z czego 1 nie uznali, ponieważ nie zrobiłem weryfikacji email'a, resztę uznali

20130211154404.png

Opublikowano

Czyli opłaca mi się kupić 5 zł na stary telefon (teraz mam abonament) i tak wysyłać? :D

Na to wygląda, dodatkowo możesz za to kupić 500SB.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie musisz mieć coś na koncie, tylko odbierać sms i wpisać kod w przeglądarce.

Nie rób tego na karcie SIM co masz abonament, bo ci zje kasę.

Ja mam starą kartę SIM z orange z kredytem 2zł i wpisuje nr. w ofercie, przychodzi sms, otrzymany kod wpisuje. GOTOWE.

SMS z kodem przychodzi za darmo, potem jak masz coś na koncie to za ok 3,60zł będą ci przychodzić sms np. z obrazkami.

Masz jakąś starą, nieużywaną kartę SIM?

Opublikowano

Hmm mi nie dziala, nie mam nic na koncie, wysylam sms, ale kod zwrotny nie przychodzi

To działa tylko gdy oni wysyłają Tobie sms'a z kodem, a Ty musisz go wpisać. Gdy Ty wysyłasz sms'a to musisz za niego zapłacić, a jak to zrobisz nie mając nic na koncie?

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Przepraszam, ze wprowadzilem Cie w blad, mam na koncie tam jakies drobne( 1.19) teraz juz przychodza kody zwrotne , lecz boostow nie dostaje ; (

Opublikowano

Przepraszam, ze wprowadzilem Cie w blad, mam na koncie tam jakies drobne( 1.19) teraz juz przychodza kody zwrotne , lecz boostow nie dostaje ; (

Dlatego należy robić screeny z mailami potwierdzającymi udział i wysyłać je jako dowody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...