Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papierosy mentolowe = bezpłodność

Turek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mentol szkodzi na bezpłodność tak samo jak picie mleka

papierosy... mozliwe ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie wiem, ale wiem że 100% ludzi którzy oddychają umiera :<
tak samo Ci którzy nie oddychają :<

a tak serio to żyjesz w czasach w których wszystko szkodzi i uśmierca.
Pal śmiało i "mjej wyjebane"

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Najprawdopodobniej tak, a jeśli nie, to sperma pewnie ma smak papierosów, więc nie radzę palić - dla dobra twojej dziewczyny xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

wiesz troche to nie prawda jest.. to to samo co "pij mleko bedziesz wielki" a ch*ja rosniesz :D

ch*j też od mleka rosnie.

Ja piłem mleko już od 3 roku życia, miałem 30cm a teraz mam 16 lat i 181cm. Więc nie pierd*l mi głupot że od mleka się nie rosnie!

TOP:

Tata pali takie papierosy już długo przed moimi narodzinami a jakos mnie spłodził :P

*Chyba że jestem z in-vitro, nie wnikam*

skpUo.png

Opublikowano

wiesz troche to nie prawda jest.. to to samo co "pij mleko bedziesz wielki" a ch*ja rosniesz :D

chyba logiczne, że mleko wspomaga rozwój, nie chodzi tu o "wpierdalaj więcej, będziesz wyższy", tylko o PRAWIDŁOWY rozwój. Mózg człowieku, MÓZG.

Opublikowano

dopóki palisz to nic ci się nie stanie

jak palisz to pal do końca ;P

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

Już dawno temu były artykuły o tym w internecie czy w gazetach. Ogółem lighty są bardziej szkodliwe dla zdrowia niż zwykłe + bardziej uzależniające, bo mają przyjemniejszy smak. Jeśli jest tyle minusów to na pewno mogą powodować bezpłodność - zresztą jak wszystkie fajki. ;-)

Opublikowano

Już dawno temu były artykuły o tym w internecie czy w gazetach. Ogółem lighty są bardziej szkodliwe dla zdrowia niż zwykłe + bardziej uzależniające, bo mają przyjemniejszy smak. Jeśli jest tyle minusów to na pewno mogą powodować bezpłodność - zresztą jak wszystkie fajki. ;-)

Myślę, że fajki nie są bezpośrednim sprawcą bezpłodności. Na pewno w jakiś sposób się do tego przyczyniają, ale wątpię, żeby same papierosy powodowały bezpłodność. Jeżeli by tak było to bardzo duża część społeczeństwa nie mogłaby mieć własnego potomstwa. ._.

Opublikowano

ch*j też od mleka rosnie.

Ja piłem mleko już od 3 roku życia, miałem 30cm a teraz mam 16 lat i 181cm. Więc nie pierd*l mi głupot że od mleka się nie rosnie!

Proponuje przyjrzeć się bliżej składowi mleka.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Z tego co słyszałem to tak. Nawet trzymanie laptopa na kolanach czy telefonu w kieszeni.

Opublikowano

Nie mentole...

Tylko te papierosy z kuleczką. :)

Klikając kuleczkę masz większe szanse na bezpłodność. Bla bla...

Ja osobiście rzygam mentolami. Pal zwykłe !

I tak umrzesz... :D

Kaś:

"e-szlug, bo on jest najzdrowszy z tego świata" - hue hue, nie ma nic bardziej mylnego.

To, że ten "papieros" nie ma substancji smolistych to nie znaczy ,że jest zdrowszy. Różne gówniane chemikalia osadzają się w naszych płucach... Poczytaj o tym :)

Opublikowano

Nie mentole...

Tylko te papierosy z kuleczką. :)

Klikając kuleczkę masz większe szanse na bezpłodność. Bla bla...

Ja osobiście rzygam mentolami. Pal zwykłe !

I tak umrzesz... :D

Kaś:

"e-szlug, bo on jest najzdrowszy z tego świata" - hue hue, nie ma nic bardziej mylnego.

To, że ten "papieros" nie ma substancji smolistych to nie znaczy ,że jest zdrowszy. Różne gówniane chemikalia osadzają się w naszych płucach... Poczytaj o tym :)

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Czy ja napisałem, że on jest zdrowy? Nie. ;-)

Co do klikaczy to g. prawda, ponieważ to tylko i wyłącznie posmak mentolowy a nikotyna dalej jest light.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja radziłbym odstawienie papierosów, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Jest dużo skutków ubocznych palenia papierosów, a jednym jest żółknięcie zębów, czy też nowotwór płuc. Dodatkowo płacisz za swoją krzywdę i z biegiem czasu umierasz przez nią. Bez sensu.

Nie lepiej wydać pieniądze dla czegoś pożytecznego?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...