Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nodus proxy list

adrianski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Grałem sobie i trolowałem 1 serwer.

Wiecie moze jak sie odbanować samemu lub podajcie jak wykozystac nodusa aby wpisac proxy i abym mogl wbic na serwer...

Opublikowano

w minecrafcie banuje cię na nick oraz na ip

jak masz zmienne ip to możesz poprostu poczekać

a jak masz stałe to musisz użyć jakiegoś programu do podszywania się pod inne IP

i zmiana nicku np z Wasilij Iwanowicz na Wasilij Iwanowicz#1

//jak grasz na serwerze hamachi to masz tam IP wewnętrzne którego zmiana jest następująca - reinstal hamachi

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to prawda, ale niby Routery z zmiennym Ip. nie resetują Ip gdy go zrestarujesz tylko w wyznaczonym czasie np. co 2-3 tyg.

Miałem taki fajny skrypt .bat który pozwala na zmiane Ip. lecz tylko na oryginalnym Minecraft, da się też na Piracie ale mam własny sposób.

Skrypt: (Zapisać jako: .bat i wrzucić tam co oryginalny Launcher MC)

java -DsocksProxyHost=IP -DsocksProxyPort=PORT -Xmx1000m -jar Minecraft.exe

- Tam co mamy: -Xmx1000m, 1000 Oznacza ilość Mb. Ramu na Minecraft

- Minecraft.exe nazwa Launchera (Oryginał) wraz z rozszeżeniem.

- IP - Adres IP proxy

- PORT - Port Proxy

Użycie: Odpalasz ten plik .bat np. Proxy.bat (Zalezy jak nazwales) Potem wpisujesz w Pole login, login taki jaki chcesz miec w haslo dajesz byle co, teraz przy odpaleniu wybierasz Play offline, okno minimalizujesz, odpalasz pirackiego MC, wpisujesz nick taki jak w Poli Login na Oryginalnym Launcherze, potem po odpaleniu Pirata zamykasz go, i na Oryginalnym Launcherze mozesz juz sie logowac na serwery z swoim Proxy :)Jeżeli nie dziala to zalecam instalacje nodusa

Ps.

Niektórzy mają Stałe IP, lecz nie chca resetować ponieważ tak jak np, ja mam na tym IP serwer www. etc. :)

Opublikowano

Mi akurat zmienia sie ip jak go zrestartuje ale trwa to z pol minuty lub dluzej i troche czekac sie nie chce :D

A jesli mam nodusa to tylko wchodze w account setting i wpisuje w proxy ip i po : port? i ma dzialac? bo mi wtedy serwery na czerwona sie swieca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...